<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-23 08:34 PM:- \6 T4 u- F$ Y
不過呢,臭媽嗲,你條友仔岩岩先話唔肯定係我,: h- @% I! t/ u, a) E' d; L" x2 B
點解依家又知道一定係我呢
2 N% q  o; z  \/ C6 d莫非你食左熊掌
9 e/ C! b) ]3 J& M/ s6 G8 r
  h+ h" d' [& G" x
係呢度得一条友仔係唔係刀對住我叫 也媽嗲~ 他媽嗲~- C) M7 `  k6 ]# F0 I6 q3 x! M
& @4 b8 ?& r7 d' r& a* n
果件旦旦米就係你囉 衰鬼
Originally posted by cheery at 2008-6-23 08:36 PM:
) G2 b: Z- A! k) t. [你知道嗎...自從你被殺ip後0 f: n0 q8 L. q5 {
沒有你...我沒有了存在感,,對生存十分絕望依加你返黎...我high了
9 e, e' V' E. u4 |( x

9 D) F! ?# p) r咁你死左佢算啦 !!!! ^' d" _9 \: y) L3 K
# `* f  X; ?4 w  S1 X6 q8 H
反正你係呢個世界真係無咩意義

評分次數

Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-23 08:40 PM:
( B3 E& u; r$ X4 r# @" v% [$ @9 U
5 w9 B. R1 s, d9 j" B1 p
/ r4 C, C* E+ q* ^% g' }' n' z( k係呢度得一条友仔係唔係刀對住我叫 也媽嗲~ 他媽嗲~
# c* g. |0 e1 j
4 @- f6 i: b4 i4 m- c, a1 V果件旦旦米就係你囉 衰鬼
) O. H1 c3 b  n! F; ]

" W% Z# x' b: {$ L2 [記得你話過"叫咩呀咩,咩春咩"
, v1 \4 [' U% Q1 k, h0 C& T6 r5 R  e8 L
你嗰時成個KAI子咁呀,你知道嗎 ??3 |8 J- V: F& s
! [. i3 r- e0 t% K& B; H
P.S.唔準食熊

評分次數

豬紅呢.......................
捨得返嚟喇咩?
$ Y( y( F( q+ g6 x: G, s, h8 c' x衰左一次唔緊要, 最緊要知衰乜~
& ?( T3 G* ^# f2 W傻jen, 以後要撩事鬥非講衰嘢唔好去aio 同 net 模喇, 要知道一處鄉村一處例, 要玩嘢嘅去港男同吹水版好喇知未?
2 Z% c  o5 ^: j+ v同你mark 鐘再起, 重新加過你分!
' n) r2 {: D5 f! rwelcome back~
唔得啦,# z8 ^- M% j  Z5 q4 H( z  Q
( @  A8 F. `3 |1 n) [2 l+ r# v4 |
我依家淨係可以係網吧上網,
7 K: U. n4 ~9 R我係屋企上唔到呀(比人BAN左ip)
% A: y3 Y/ a/ l# w
- \/ g, @$ v2 k% J! |: T+ O0 B我以後淨係一星期搵一兩日去網吧上26FUN咋

評分次數

Originally posted by jen01二世 at 2008-6-23 20:56:
. L7 X' l: W5 A9 l" `6 x唔得啦,
6 D. I3 u: x/ }: Z" X4 j& o
& y; k: J0 u0 E, }) S7 p0 e9 v8 X我依家淨係可以係網吧上網,6 Q. w# |: }- _
我係屋企上唔到呀
2 y% k* ^% P' R  B3 h* P
* C- t7 Q0 H0 M" _; e7 E我以後淨係一星期搵一兩日去網吧上26FUN咋
& p0 u) F6 P4 }: j5 V- w8 r" l
( X! ]- v) Q7 o6 j+ _, [' C' a) J' @
5 u, w4 q( x3 _8 Ptum掂沙灘仔 解番你ip 重新做人啦
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 20:54:& ~* @7 D  o/ F) D
捨得返嚟喇咩?5 I  X+ x8 ]1 m/ R9 ?- l
衰左一次唔緊要,...
7 C: p3 C- ^; G! x& M9 ^. e3 f5 Q. s, n! k/ @; [
幫下佢啦 衰o野
Originally posted by mk政 at 2008-6-23 20:57:
& J# Z( u. ^; ^. P- R
! L# w0 I, U2 m- @" r5 {, c+ ?: P$ C5 U5 z# R$ R) L: T
幫下佢啦 衰o野
. v* i- d1 X. a, z, K& U" R$ p
+ Y! P  ]1 N3 t, t. e. `" z, w1 T( Q) b4 M! J
加左分比佢先啦~" f6 v- ?& U' @) J) R) s  Y
其他嘢我要逐樣follow 呀, 手得一對腦得一個, 急唔嚟呀大佬~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-23 21:00:6 j* w2 i- |$ S

" O3 o3 x9 g; v% k3 K
8 C0 S6 t% Z1 k* A
7 L. F) c: R$ A# A) N加左分比佢先啦~8 j2 f. O8 P' P6 n4 J
其他嘢我要逐樣follow 呀, 手得一對腦得一個, 急唔嚟呀大佬~
; L0 }, X, E$ ^2 p
0 d% U/ O/ o* a/ Q$ b
幫你tum下沙灘仔啦
- M" M' ~  ]# a( R$ R解番佢ip
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊---強勢回歸 !!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。