<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [自拍] 吳亭欣 等ATV女星 @《師奶愛鬥大》沙灘排球賽-23/6/08
返回列表 回復 發帖
Originally posted by lv123 at 2008-6-24 05:35 PM:

其實影相﹐又不是偷拍,就算拿齊長短伙有什麼問題,是有班人追影明星、model 為樂,咁不騷擾到人就得。
又係一個老生常談的問題,
其實有部份女明星,被我影到大家亙相認得,會同我Say Hi,會望鏡,咁即刻樂意被影啦。(相信某些版友都係,例如康爺啦)只要你尊重佢, 對方一定俾面你。
D衰狗喜歡咁寫,相信只有以下原因,
1. 以往影星係D衰狗既專利,以往沒有咁多公開活動,唔好話要影,見到明星都唔容易,依家D專利"好似"被人攤薄左,實唔LIKE啦;
2. 相機數碼化,DSLR越來普及,佢地唔抵得我地拍友D武器介厲害過佢地。
3. 學歷低,寫到無料好寫,但又唔夠料交翻去狗屋。咁點呢!!!!咪作D拍友故仔,砌人影走光呀、高抄呀咁囉。

[ Last edited by teddybape on 2008-6-24 at 09:08 PM ]

評分次數

Originally posted by d228216 at 2008-6-24 07:00 PM:

辛苦哂...下次有D咁野就同我攞支384sharp好多
216再+

[ Last edited by d228216 on 2008-6-24 at 07:01 PM ]
咁你要借埋部相機先得喇
Originally posted by teddybape at 2008-6-24 08:48 PM:

又係一個老生常談的問題,
其實有部份女明星,被我影到大家亙相認得,會同我Say Hi,會望鏡,咁即刻樂意被影啦。(相信某些版友都係,例如康爺啦)只要你尊重佢, 對方一定俾面你。
D衰狗喜歡咁寫,相信只有以下原因,
1. 以往影星係D衰狗既專利,以往沒有咁多公開活動,唔好話要影,見到明星都唔容易;
2. 相機數碼化,DSLR越來普及,佢地唔抵得我地拍友D武器介厲害過佢地。
3. 學歷低,寫到無料好寫,但又唔夠料交翻去狗屋。咁點呢!!!!咪作D拍友故仔,砌人影走光呀、高抄呀咁囉。
近呢大半年 , 班狗系夾硬黎屈拍友
Originally posted by pyau at 2008-6-24 08:47 PM:

要o瓜,唔清楚
呢排時運高 ... 見佢唔到

[ Last edited by BeachBoy on 2008-6-24 at 08:59 PM ]
打9肥堡 大聯盟
Originally posted by pyau at 2008-6-24 08:47 PM:

要o瓜,唔清楚
佢太出名.....當日都被ATV公關釘實
反而班公關對我地無乜野, 仲問要唔要新聞搞

今次東方太陽無出拍友相..

....水果報唔登劍神支小白而登合照之星,
以後大家企位真係要知旁人是誰以免仲流彈.

[ Last edited by ATX-828 on 2008-6-24 at 09:38 PM ]
影得真係好清!好高質素!
人如果不作出犧牲,就什麼也得不到,為了得到某些東西就必須付出同等的代價,那就是煉金術的等價交換原則。
Originally posted by clkgtr at 2008-6-24 20:55:
咁你要借埋部相機先得喇
可能dd買埋S仔Mount
借支384....唔係借支328咩
Originally posted by BeachBoy at 2008-6-24 08:57 PM:

近呢大半年 , 班狗系夾硬黎屈拍友

呢排時運高 ... 見佢唔到

[ Last edited by BeachBoy on 2008-6-24 at 08:59 PM ]
班狗系夾硬黎屈拍友 是否= 班狗要屈機

我覺得改為 奶奶我鬥大 match d lor (joke) 好大好厲害 ar
仲有 lulu 大腿的瘀傷....是點做成呢
奶奶愛鬥大@@
keep住日日咁我咪睇亞視law
就係禁簡單 A_A
Originally posted by ATX-828 at 2008-6-24 08:23 PM:

本來以為餐廳唔入得已有帶支ATX304, 不過入得咪用番原裝APO100-300
如果唔係球賽其間影不得全身

....應承AK仔加多6張lulu &黃倩婷
atx佬大 多謝曬 我5客氣收圖la
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 攝影樂園 » [自拍] 吳亭欣 等ATV女星 @《師奶愛鬥大》沙灘排球賽-23/6/08

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。