<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊icon番黎啦 !!!!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by infjlam at 2008-6-25 23:16:7 S) \4 `( N$ o! z7 ?

$ L( `( a8 j9 K8 ]
" X3 Y8 X; ~$ p不是早前已幹掉了一次嗎
) E# h, u8 @; P8 y$ W
* M& k  W. P% K; e3 v2 p' }

9 ^% ~: c/ Z/ W6 k0 t. [& ~呢隻無我份咖......
Originally posted by infjlam at 2008-6-25 11:34 PM:
: Q" V6 w5 c4 |" P3 c$ V$ R不喜歡那個,看看這個
! Z# S& p) E  Q# |. B! ?; Q/ r2 A& i9 k
隻細雀熊係米屎忽好痕 ..................
Originally posted by infjlam at 2008-6-25 11:16 PM:
1 B# L, Y9 N3 E; ]* T1 ^5 T. s) _* R0 H4 M2 W

7 `& f1 Q* m9 Z2 f  d8 F不是早前已幹掉了一次嗎
% k2 |$ a( x1 P- y  ], ?  K; {

+ m# F/ U! A; Y6 v. `+ `3 F咁呢張隻熊仔係米驗緊隻眼牙 ............... 屁眼
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-25 11:49 PM:
# f  I  s% }- m8 J& r, \8 c% X. _6 t, {( @: [; [$ E+ S

5 K& q" L* S/ }# B$ a7 e咁呢張隻熊仔係米驗緊隻眼牙 ............... 屁眼
* _" ]8 ~: }) i( y; R8 ^
! e2 l+ ^6 B# g; m1 }4 k也媽嗲~~~~~
睇黎你又好快會再死過 XD
Originally posted by playbr2 at 2008-6-25 23:34:
; M& ^) `! M2 t" ]; [2 h* r, P7 H  s算把喇~ 同你辯論根本沒完沒了... 你d技巧太多喇 , 屈哂機添啦! 簡直係坦克橫行 , 我地ed文人雅士都被你亂『車車車』至 盲人啞士 ; 同你辯論有如進入黑洞 , 唔好話其他人 , 就連你自己都迷失世界 , 開始脫離現實 , 沉緬於自己的想像與解釋中 , 更對任何阻擾你內心世界及個人見解的人採取極端的丶激進的 , 企圖去搧動、腐蝕別人 . 憤世嫉俗且好辯 , 這正是第五型人的特徵
: X1 r) s7 o: h% b
又學埋無的放矢.
& J/ B2 _  R2 E$ g' {: _+ n, W* G7 T4 |* j( U7 v
你不也是五形人嗎?呢幾句評語用在妳身一樣貼切,不過妳是次貨,總辯不過我
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-25 21:57:
  l% Y$ p, s0 N& H* `& |/ I  ^
( H9 n' ^2 L* K6 E: {  w9 F2 C6 p8 `. I
% D# }$ q( D, Q% @# d+ O- v% c
6 ], T% _$ S/ T: n( ?* @呢吓就靠你地喇~
$ T1 a7 n9 r8 e你咁跣啲版友嘅你係佢再生父母bor~養不教父之過
Originally posted by QuiGonJinn at  12:53 AM:
8 N7 d) }4 G6 k3 u7 D* R  i
& g' m6 }0 X4 r1 M3 a$ y$ r6 d又學埋無的放矢.
3 e& L+ G6 h1 X, T/ R1 ~- D# N
8 y  N; ?0 R# {+ \- z5 R你不也是五形人嗎?呢幾句評語用在妳身一樣貼切,不過妳是次貨,總辯不過我
" x0 I% G2 j9 X5 ]; W+ o. Y. p+ L( v; ~* _6 H* K3 i/ W
偶何時成了第五形人 你別再想去搧動任何人 and 腐蝕別人(我)了 , 反回現實吧! 別幻想太多# y( b  ^4 D$ T* F

f! l. o0 [; j[ Last edited by playbr2 on 2008-6-26 at 01:04 AM ]
Originally posted by QuiGonJinn at 2008-6-25 08:57 AM:
4 L: d$ q' V2 x3 _3 k2 w2 e) Z+ O) e' v) ]) P
你咁跣啲版友嘅你係佢再生父母bor~養不教父之過
4 ^& x! {& m( L5 _# E: j  W# k6 B! V) N0 B0 h3 |" r7 X2 y$ J0 g8 Z
什麽父母?頂多是耶穌而已, resurrection only,而耶穌也頂多是聖子,排行第二。
Originally posted by playbr2 at 2008-6-26 01:02:
) K9 R8 Q2 K3 F5 |* `: V
' z8 i/ [! ^- s! Z! B. S4 g; V2 i
% v2 ^- l& A9 P/ E( e6 E6 V, u* R' S0 x偶何時成了第五形人別再去搧動任何人 and 腐蝕別人(我)了 , 反回現實吧! 別幻想太多# f7 a  q- ?7 F8 X# a4 I

+ ]9 X, V  O; C5 L/ r[ Last edited by playbr2 on 2008-6-26 at 01:04 AM ]
. ^* B1 Z6 Q: o$ a/ E- P我不想的,我只是做.
* j- _$ C( y8 j* s# y2 y1 w4 G6 B! G2 C# A' ?- O
那即是可以腐蝕任何人?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 北極熊icon番黎啦 !!!!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。