<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:40 AM:

我連自己做緊咩/諗緊咩都唔知....
唔知好正常je……… 講到感情﹐有邊個唔係無知吖~~
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:42 AM:

1)咁叫咩 ??

2)如果我同你講,十次裡面有八次唔係我話要做先呢 ??
1)咁叫性啦死仔…唔通叫真愛咩~

2)睇黎佢哋搵支槍指住你逼你同佢哋發生性行為﹐好彩你心靈冇受損~
Originally posted by mk政 at 2008-6-26 03:40 AM:
jen兄 你答案 全部都係唔知
但係你又話你好愛你二十位女朋友
但你對後果18個 分手時係無感覺
what are you talking about!?

你係中五生 應該係17-18歲
我計你13歲 知道咩係真正o既愛

5年 你拍左20次拖
你又話自己拍果次 最長只有2個月
你感情轉變都幾快
睇黎 你應該去幫下d 分左手會自殺 介手 自殘 果d青少年
點樣可以咁快由愛一個人 變做無感覺....
你係咪一定要撩興我先開心 ??

你係咪要我一開口就鬧你,你先開心 ??
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:40 AM:
我連自己做緊咩/諗緊咩都唔知....
那你就應該改變
唔好再太草率搵另一半
試下去愛一個人既內在
當你懂得欣賞一個女性既內在
你就自然會有使命感
你就自然心入面有感情
無論你有無搞過果個女仔都好,你都成功為你人生增加一段值得回憶既感情
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:44 AM:

哎交!!! 有人想哎交~~~~
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 03:46 AM:
哎交!!! 有人想哎交~~~~
想扣分都唔好咁興奮
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 03:44 AM:

1)咁叫性啦死仔…唔通叫真愛咩~

2)睇黎佢哋搵支槍指住你逼你同佢哋發生性行為﹐好彩你心靈冇受損~
1)但我識佢嗰一刻,唔係為性...

2)如果個女仔話想,我同佢講,你食屎啦,咁呀 ??
Originally posted by 自由神 at 2008-6-26 03:44 AM:

那你就應該改變
唔好再太草率搵另...
神仔﹐要消化你講嘅嘢﹐對熊仔黎講可能有些許難度啦…………
Originally posted by 自由神 at 2008-6-26 03:47 AM:

想扣分都唔好咁興奮
係係係~~~
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:44:

我只係同你討論緊
如果你開口鬧 我唯有無言
你出得post 有知道有人會同你見解唔同
你下下咁就[興] 第日點去黎做o野
我個老板 成日屌我老母
唔通我郁佢!?
識得控制自己情緒please!
我唔係全心 去攻擊你
sorry....我當你係朋友 先曬口水同你講咁多o野

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。