<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)
返回列表 回復 發帖
比少少時間我打字好無 ??
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 03:47 AM:

神仔﹐要消化你講嘅嘢﹐對熊仔黎講可能有些許難度啦…………
始終佢都要明,時間可能要多D啦
不過為左熊少同未來佢女朋友既著想
佢都要去明
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:47 AM:

1)但我識佢嗰一刻,唔係為性...

2)如果個女仔話想,我同佢講,你食屎啦,咁呀 ??
1)識佢嗰一刻為世間真愛呀?咪又係性字做結尾~

2)唔係﹐如果照你所講﹐應該係有多少做某種職業嘅潛質﹐因為你好受女仔歡迎﹐全部做主動排長龍等佢哋同你發生…………

唔怪得你同咁多同性有拗叫啦﹐原來你係大情"聖"!!!!你太掂啦!
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:49 AM:
比少少時間我打字好無 ??
冇問題﹐一直都俾緊你ga~

mk政同神仔同我都係當你朋友﹐唔係想攻擊你而同你傾計;

記住我哋係"平心而論"﹐好嗎?
算啦,

我自己都唔知點講....
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 03:53:

冇問題﹐一直都俾緊你ga~

mk政同神仔同我都係當你朋友﹐唔係想攻擊你而同你傾計;

記住我哋係"平心而論"﹐好嗎?
你好悶播 4點都未訓 唔洗番工??
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:57 AM:
算啦,

慢慢黎
你唔係唔知點講
只係你今日同我地傾計所得既......同你自己本身之前所諗所認為既唔同
腦入面有D難以接受同矛盾姐
慢慢消化下
我有信心你會明白我地講緊咩
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:57 AM:
算啦,

okay , 唔緊要啦﹐由得佢啦﹐

討論到此為止啦~

早抖啦熊少~
Originally posted by mk政 at 2008-6-26 03:57 AM:

你好悶播 4點都未訓 唔洗番工??
超悶tim la~為咗熊生ja﹐幾何見到我咁夜留咁耐?

聽日梗係要返工啦…所以我都要早眠lu……
我只可以講,

我真係有擺個個心落去....

拍拖之前,真係鐘意佢,唔係為性...

不過最後唔知點解會用個性字做結尾...

但我都唔想...但我真係唔知點解....

我都好想搵個可以同自己一生一世嘅女朋友....

但我未見到呢個女仔,亦可能無機會見到....

p.s.入左黎26fun兩個幾三個月,今日最認真....trista_cheong,我真係比足面你啦 !!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。