<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 04:00 AM:
okay , 唔緊要啦﹐由得佢啦﹐

討論到此為止啦~

早抖啦熊少~
你都早D訓啦
Originally posted by 自由神 at 2008-6-26 04:00 AM:

慢慢黎
你唔係唔知點講
只係你...
我都有~

我只可以講,

我真係有擺個個心落去....

拍拖之前,真係鐘意佢,唔係為性...

不過最後唔知點解會用個性字做結尾...

但我都唔想...但我真係唔知點解....

我都好想搵個可以同自己一生一世嘅女朋友....

但我未見到呢個女仔,亦可能無機會見到....

p.s.入左黎26fun兩個幾三個月,今日最認真....trista_cheong,我真係比足面你啦 !!!

評分次數

whatever we can't change the thought of you
if you do not agree with us
we can not help you
hope you can find your ture love
早抖 咁多位
睇波先......
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 04:03 AM:
我只可以講,

我真係有擺個個心落去...
i can feel ur heart , that's y u have these points !

你唔比足面我唔緊要﹐至重要係你都可以好認真

得閒咪過吓黎吹吓水咯﹐呢度好歡迎你ga~
Originally posted by mk政 at 2008-6-26 04:04 AM:
早抖 咁多位
睇波先......
早抖啦mk政﹐你今日都講咗好多出黎
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 04:11:

早抖啦mk政﹐你今日都講咗好多出黎
你快差d訓啦!!!
mk政...

同你講多句....

唔好信晒你女朋友講嘅野....

否則你會傷得好深.....

信五成好啦....
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 04:17:
mk政...

同你講多句....

唔好信晒你女朋友講嘅野....

否則你會傷得好深.....

信五成好啦....
唔係所有女仔都係衰
我同我女朋友拍左拖3年啦
佢好好 我都見過d衰o既女仔
仲傷過我....過去了
我搵到一個我愛 同埋佢愛我o既人
點都好 希望你都快d搵到個
多謝你提點
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。