<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2008-6-26 03:35 AM:

一百次無感情既性行為
一次有感情既相擁
我會選擇後者,起碼我唔會幾日就唔記得發生咩事
一次有感情嘅相擁,我試過...

但結果令我失望....
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:33 AM:

可能你講得岩都未定...
好多謝你願意思考我既觀點同意見
從熊少你既往績可見,我已經算好成功
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:35 AM:

我真係唔知...

我知道嗰一刻真係好鐘意佢....

但散左之後,完全無感覺....

就算係分手嗰時,我都係無感覺...
我個人睇法﹐係你未得到佢之前以為自己鐘意佢je……嗰啲都唔係叫愛.

你知道嗎? 你咁樣做唔係唔尊重其他人﹐其實你唔尊重你自己呢……… (你可以反擊我或唔認同我﹐但係我只係講出自己嘅想法.)
Originally posted by mk政 at 2008-6-26 03:35 AM:

可惜他重量唔重質......
我心裡希望重質....

但現實無可能...
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:37 AM:

但結果令我失望....
失望咗﹐唔代表要自暴自棄咖嘛~

一段感情唔得﹐兩個都有問題﹐下次再努力﹐唔好咩?
Originally posted by 自由神 at 2008-6-26 03:38 AM:

我連自己做緊咩/諗緊咩都唔知....
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:37 AM:

但結果令我失望....
我明白你初戀層經失望過.....
但係你既改變只會令你既感情世界陷入絕望既地步
可能好矛盾,但係.......愛情,係要層經有失望先會深刻
初戀係要經歷一點傷心先會美好
jen兄 你答案 全部都係唔知
但係你又話你好愛你二十位女朋友
但你對後果18個 分手時係無感覺
what are you talking about!?

你係中五生 應該係17-18歲
我計你13歲 知道咩係真正o既愛

5年 你拍左20次拖
你又話自己拍果次 最長只有2個月
你感情轉變都幾快
睇黎 你應該去幫下d 分左手會自殺 介手 自殘 果d青少年
點樣可以咁快由愛一個人 變做無感覺....
Originally posted by 自由神 at 2008-6-26 03:38 AM:

個人覺得﹐你﹑熊仔﹑mk政個個喺度今晚肯開門見山傾計﹐全部都好成功!
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 03:38 AM:

我個人睇法﹐係你未得到佢之前以為自己鐘意佢je……嗰啲都唔係叫愛.

你知道嗎? 你咁樣做唔係唔尊重其他人﹐其實你唔尊重你自己呢……… (你可以反擊我或唔認同我﹐但係我只係講出自己嘅想法.)

1)咁叫咩 ??

2)如果我同你講,十次裡面有八次唔係我話要做先呢 ??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。