<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-25 11:14 PM:

我係同女版主講...
咁姐係呢個post係只可以你同佢參與?
Originally posted by 自由神 at 2008-6-25 11:15 PM:

咁姐係呢個post係只可以你同佢參與?
當然唔係啦,

你都可以講,

不過我想話你知,我岩岩嗰句係同女版主講,

如果你想\"回答\",

請你看#1 !!!!

唔該 !!!!
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-25 11:19 PM:
當然唔係啦,
你都可以講,
不過我想話你知,我岩岩嗰句係同女版主講,
如果你想\"回答\",
請你看#1 !!!!

唔該 !!!!
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-25 08:18 PM:
咁要點做咩 ??
版主係女性?
但係點解問女性點同女仔拍拖呢?
Originally posted by cheery at 2008-6-25 10:28 PM:
jen01二世真有趣

同pizza hut一樣
熊仔與薄餅……… 

一個純情白色﹐一個彩色雜不”能”﹐有咩一樣喎﹐諗唔明呀~~
Originally posted by 自由神 at 2008-6-25 11:22 PM:

版主係女性?
呢度個個都話trista_cheong係女仔

但照我係其他論壇嘅觀察而言,trista_cheong有5%嘅機會係人妖....
(唔好話係我講呀...如果唔係比人扣分咖)

到第二個問題啦,

梗係要問女仔啦,
女仔先會最清楚女仔要咩,諗咩,
我地男仔知鬼咩 !!!

所以愛情問題問番女仔會好d咖 !!!!

同埋有阿BOYDWAN呢....
Originally posted by 自由神 at 2008-6-25 11:22 PM:

版主係女性?
可能佢識穿咗我身份係蕾絲條邊~
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-25 11:27 PM:

熊仔與薄餅……… 

一個純情白色﹐一個彩色雜不”能”﹐有咩一樣喎﹐諗唔明呀~~
trista_cheong版主大大....
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-25 11:28 PM:

呢度個個都話trista_cheong係女仔...
原來係人妖黎嫁
全靠你話我知咋

唔係喎,女人中意驚喜
做男人既自己諗自己創作
咁樣咪收到更好既效果
Originally posted by 自由神 at 2008-6-25 11:31 PM:

原來係人妖黎嫁
全靠你話我知咋

唔係喎,女人中意驚喜
做男人既自己諗自己創作
咁樣咪收到更好既效果
我估女版主會有d\"經驗\"掛.....

評分次數

Originally posted by jen01二世 at 2008-6-25 11:33 PM:

我估女版主會有d\"經驗\"掛.....
希望啦!我都想學野
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。