<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-25 11:30 PM:

trista_cheong版主大大....
白熊仔二世大大大大大大~~~
Originally posted by 自由神 at 2008-6-25 11:36 PM:

希望啦!我都想學野
唔係卦! 點擔當得起??? 學嘢梗係跟阿白熊生ga la~~~~

白熊生無所不能ga 嘛~~~~
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-25 23:28:

呢度個個都話trista_cheong係女仔

但照我係其他論壇嘅觀察而言,trista_cheong有5%嘅機會係人妖....
(唔好話係我講呀...如果唔係比人扣分咖)

到第二個問題啦,

梗係要問女仔啦,
女仔先會最清楚女仔要咩,諗咩,
我地男仔知鬼咩 !!!

所以愛情問題問番女仔會好d咖 !!!!

同埋有阿BOYDWAN呢....
隻畜牲都算醒,如果唔係兜定先我減左你50分都似~
trista 係唔係人妖? 我肯定到你瓜柴果日都唔會知道~
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-25 11:41 PM:

唔係卦! 點擔當得起??? 學嘢梗係跟阿白熊生ga la~~~~

阿熊生叫我向你學習喎
咁姐係跟邊個呀?
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-25 11:41 PM:

你回下主題好喎 !!!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-25 11:42 PM:

隻畜牲都算醒,如果唔係兜定先我減左你50分都似~
trista 係唔係人妖? 我肯定到你瓜柴果日都唔會知道~
你嚇鬼乎 ??
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-25 08:18 PM:
其實你地覺唔覺拍拖嗰時,行街食飯睇戲好似好"行"呀 ??

你地覺得男仔做d咩會令女仔覺得特別呢 ??

即係點先會令女仔覺得有新鮮感呢 ??

你知啦,日日都做同一樣野,會好悶咖嘛 !!!!

最好就梗係日日新鮮啦.....

咁要點做咩 ??

p.s.想學野...就等trista_cheong版主番黎解答啦 !!!
好啦﹐唔玩住﹐正正經經答咗熊仔你嘅問題先
其實你嗰啲問題﹐全部冇官方答案咖~~~ 因為每對情侶個相處同拍拖方式都唔同﹐

所以每個版友俾您嘅答案都係因人而異﹐咁亦係一件好事﹐因為相對黎講咁先會靈活而多變;

我俾您嘅答案係好私人亦好大路﹐希望你唔好介意啦~

1. 首先﹐我唔覺得行街睇戲食飯係好行嘅﹐因為我覺得同至愛一齊﹐無論做啲咩﹐都會好幸福

2&3. 至於特別嘅地方﹐我會認為"細心"同"耐性"﹑又好愛自己女友嘅男仔就會炮製到又驚喜﹑特別同新鮮感嘅嘢俾對方
因為咁嘅男仔代表佢會去觀察女友嘅一舉一動﹐繼而了解女友所需﹑所想同佢嘅內心世界

舉個例﹐如果個男朋友同個女朋友行街嗰時觀察到佢window shopping 好恨得到嘅嘢﹐可能係一條手鍊﹐或者一盒朱古力﹐但係得個望字~
等佢淡忘咗呢件事之後先至不經意或者好唔著緊咁送俾佢﹐又或者喺一啲佢完全諗唔到嘅時間﹑地方等佢自己發現﹐已經係一個好大嘅驚喜位;
如果想特別﹐可加埋你俾佢份禮物嘅個人少少創意(係您自己獨一無二嘅嘢)﹐咁一定會特別到佢會記得你!!!!

總括黎講﹐要自己本身佢﹑肯觀察佢﹐同埋本身有創意﹑又肯花心思﹐女仔一定好BUY﹐好開心咖~~~ [size=-1](作為一個有5%可能性係人妖嘅女性﹐都中過唔少招喇………)

至於你話日日都做同一樣嘢﹐會好悶﹐我又真係唔覺…………
我喺1度講咗﹐兩個人相愛﹐無論做啲咩﹐都好幸福; 其實自自然然一齊就會為對方設想﹐日日食飯好悶﹐咪今日睇你鐘意食乜﹐聽日你鐘意睇我食乜﹐互相交流﹑輪流咁去唔同地方試咯~
行街同睇戲都一樣咖﹐今日呢條街行悶咗﹐咪行第二條捷徑咯~戲全世界有成幾千廿萬套﹐ 唔喺戲院睇咪係屋企睇﹐兒童片正常片色情片一網打盡﹐淨要您同對方一齊睇晒都成一個世紀越級大挑戰啦~~~~

我知我答唔到您具體做乜先可以有所謂嘅"新鮮感"﹑"特別"同"驚喜"﹐因為呢啲回答冇所謂正確嘅方針﹐除非您有明確嘅對象;

衰熊仔你潤我大大隻字喺#1叫眾版友等我返黎解答﹐不如等你有目標我先至好好同你從長計議啦~

[ Last edited by trista_cheong on 2008-6-26 at 01:58 AM ]

評分次數

Originally posted by jen01二世 at 2008-6-25 23:49:

你嚇鬼乎 ??
我嚇熊呀
呢度明明係講愛情同感情為主既戀愛起義區 ............
但各位一見到隻熊仔出帖就問非所答 狀甚高潮
可見呢隻熊仔既魔力有幾大 ~

除左版主外就冇人答佢 不如就由我搭嗲啦

想日日有新鮮 用錢la~  

想日日有新意 用錢la~  

想日日有驚喜 刀係用錢la~

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-26 at 12:08 AM ]

評分次數

Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 00:04:

好啦﹐唔玩住﹐正正經經答咗...
好啦,唔上網住,打比人先~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。