<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 01:06 AM:

原來真係扣分嘅,

OK...以後唔出聲囉 !!!

就係咁簡單 !!!

[ Last edited by jen01二世 on 2008-6-26 at 01:10 AM ]
REALLY????
以後唔喺度出聲????
一直相信,兩人相處只要用心交往便可,專登為另一半過份地做些甚麼,感覺有點不對。如女方無時無刻也要求你做些甚麼來取悅她,那又有甚麼意思?
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 01:14 AM:

REALLY????
以後唔喺度出聲????
講下啫...

依家咪又回番 !!!!

我成日都話去d i s c u s s咖啦,

最後咪又番左黎....

p.s.男人講嘅都好信

[ Last edited by jen01二世 on 2008-6-26 at 01:26 AM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-26 01:12 AM:

賞罰分明

就係咁簡單 !!!
好...呢次比人講得通...
(反正嗰百幾分都係你加嘅,你咪扣囉)
(心裡極不服氣)

不過咁,我淨係想知ADMIN對你係一個post加左我成百分有咩意見 ??
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 12:16 AM:

好大篇野呀 ~!!
(真係估你唔到)....
我成個人本身就好行ga la ~~

講到最唔行最新鮮最特別嗰個﹐非熊仔大大大莫屬啦吓話~~~
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 12:22 AM:

目標有,
但又唔係好捨得依家呢個女仔...
唔想一腳踏兩船....

(認真的)
咩呀﹐你有女友都唔講﹐估唔到唔聲唔聲揭露咗自己身份係溝女情聖喎~~~

咁你鐘意你個目標吖﹐定係好愛你"依家呢個女仔"呀??

(我都係好認真咁去問ga~~)
兩個都鐘意....

一個拍左拖成個月,
(鐘意,但開始有少少悶)

一個岩岩見到,但好好傾....真係好想追佢(佢無男朋友)
(好鐘意佢...)

我唔想好似好花心咁,你知啦,聲譽會好差咖 !!!!
至情至聖 (\\\"齊天大聖孫悟空\\\"片尾曲)(粵)

曲:陳德健
詞:林夕
唱:張衛健

如何能在你掌心之中 來尋覓情感的缺口
金剛圈中 怎跟你搏鬥 又靠什麼翻觔斗
如何能共你揮一揮手 回頭路難走 一個走
我想領教 什麼法術會避得開這引誘
* 什麼果 什麼報 等我們永別才知道
難過 就是為了 過去的好

# 直到你的身影消失心想怎麼會
以為我再約你你永遠也會奉陪
忘了你 變到底都不會 再挽留看不見的飛灰
大概我這一顆天真的心怎麼配
以為會再逛遍這個世界數十回
狂情至聖 怎會懂得灰 年輕不怕後悔

何時才學會轉身之間 能尋覓時光的缺口
即使分手 消失了重擔 但卻認不出這對手
何時才共你牽一牽手 茫茫路陪你 一起走
眼中有你 但心戲明鏡 什麼都不會有

Repeat * # #

http://www.youtube.com/watch?v=ziVNvnhDH_8
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 01:59 AM:
兩個都鐘意....

一個拍左拖成個月,
(鐘意,但開始有少少悶)

一個岩岩見到,但好好傾....真係好想追佢(佢無男朋友)
(好鐘意佢...)

我唔想好似好花心咁,你知啦,聲譽會好差咖 !!!!
熊仔﹐你今年幾歲呀? 可以話我知嗎?

悶?鐘意就唔會悶啦﹐你鐘意佢好打有限;另外﹐點解唔見你拍拖﹐成日曝喺EF呢?

至於啱啱見到嗰個……… 好好傾喺好好﹐但建議你再同佢相處耐啲先﹐如果FEEL 錯就唔係幾好啦……………

如果你花心只係為咗唔想聲譽好差﹐而唔係為咗尊重對方同埋為自己同對方負返個責任﹐咁未必太膚淺.
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 02:01 AM:
至情至聖 (\\\"齊天大聖孫悟空\\...
嘩~ 好少見到熊仔你有咁感性嘅一面噃~~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。