<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by mk政 at 2008-6-26 03:11 AM:
我想o既野就係
我宜家同我女朋友一齊...
mk政...

我同你講....

我拍過咁多次拖...

我每一次都係真心鐘意對方,

真係有放過個心落去 !!!!
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:13:

mk政...

我同你講....

我拍過咁多次拖...

我每一次都係真心鐘意對方,

真係有放過個心落去 !!!!
你廿次都有放心落去!?
咁就唔會分手啦 分完手都同第2個一齊!?
咁樣叫認真!?
我就算同我x女朋友分左手
果時 我都仲係好愛佢地
我肯定 自己唔係玩玩下 仲有我肯定 如果你真係拍左廿幾次
一定唔會 [次次]都認真
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:06 AM:
1) 如果我入黎呢度超過三日,你點先 ??

2)咩叫膚淺 ?? 膚唔膚淺你定嘅 ?? 你又點知膚淺 ?? 唔通大家一齊好累都仲要行落去 ??
  你話我想have fun together..係...呢個係事實 !!!
  因為我諗唔到除左呢個理由之外,仲有咩理由可以令兩個人制埋一齊 !!!!
  港男區嗰班友仔仲未夠班同我講扑野(我身經百戰)...

3)我依家的確好矛盾...但唔關我事!!!

4)定係想點 ?? 我自己都唔知 !!!
okay!又係你話逐點逐點回好悶﹐我就跟定你逐點逐點回!

3)同4) ﹐唔駛點回啦可?

2) 咪玩啦﹐我講出膚淺呢樣嘢梗係我覺得咖啦﹐你可以唔認同咖~ 但係我諗唔駛同你康熙大字典研究吓卦~?
兩個人"制埋一齊"為咗"扑野"? what a good reason ~

1)如果你可以喺戀愛板三日以上唔搞笑唔搞事認真思考討論(不過呢個要求對你太難啦~唉~ )﹐我唔只叫你熊哥﹐而且我仲收返你係膚淺嘅言論﹐okay?
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:10 AM:
垃圾...

我大大話話拍過成廿次拖...
(不過最長嗰次都係得嗰兩個月多d)
淨係呢一句
都已經足已證明你膚淺
你可以反擊我,我亦都預左
你可以話你自己膚唔膚淺唔係由我定
不過我個人觀感同Trista一樣,你好膚淺
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:12 AM:

你好想聽下我講情史咩
熊生嘅浪漫轟烈情史點會冇人想聽?
個個 等緊你回 快d啦 jen!!!
Originally posted by mk政 at 2008-6-26 03:15 AM:

你廿次都有放心落去!?
咁就唔會分手啦 分完手都同第2個一齊!?
咁樣叫認真!?
我就算同我x女朋友分左手
果時 我都仲係好愛佢地
我肯定 自己唔係玩玩下 仲有我肯定 如果你真係拍左廿幾次
一定唔會 [次次]都認真
你覺得一定係我飛人 ??

唔可以係人地飛我 ??

初戀散左,好傷心....第二次,都係.....
但之後發覺,原來傷心好傻,傷嘅係自己,佢呢 ??
連我個名都可能唔記得 !!!!

所以我決定左,散左之後唔好傷心,去搵第二個 ~~!!!
比一個機會自己重生 !!!!

就算我同佢拍一日拖都好,
呢一日我都係攞個心出黎,
呢一日,我都係認真 !!
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:09 AM:

唔岩就講到岩...

道理係我方面
你講得啱﹐唔啱講到啱﹐

雖然依家我哋意見有啲唔同﹐但儘量會尊重你嘅睇法﹐大家唔同觀點角度﹐先至有討論價值ga 嘛
Originally posted by 自由神 at 2008-6-26 03:16 AM:

淨係呢一句
都已經足已證明你膚淺
你鐘意點講就點講,

你唔會明 !!!
Originally posted by 自由神 at 2008-6-26 03:16 AM:

淨係呢一句
都已經足已證明你膚淺
好少見戀愛版有火藥味﹐熊少真係好好嘢
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。