<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 03:17 AM:

熊生嘅浪漫轟烈情史點會冇人想聽?
唔浪漫,唔轟烈....

只有悲傷與失望.....
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:22 AM:

你覺得一定係我飛人 ??

唔可以...
經過咗第一次同第二次之後﹐被人飛嘅滋味太難受啦………
所以你只係唔想再傷心或心碎je?(咪鬧我﹐我覺得ja~~
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:24 AM:

唔浪漫,唔轟烈....

只有悲傷與失望.....
冇理由嘅﹐悲傷與失望?拍拖唔係只為”扑野”咩?
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:22:

你覺得一定係我飛人 ??

唔可以係人地飛我 ??

初戀散左,好傷心....第二次,都係.....
但之後發覺,原來傷心好傻,傷嘅係自己,佢呢 ??
連我個名都可能唔記得 !!!!

所以我決定左,散左之後唔好傷心,去搵第二個 ~~!!!
比一個機會自己重生 !!!!

就算我同佢拍一日拖都好,
呢一日我都係攞個心出黎,
呢一日,我都係認真 !!
廿幾次都係人地飛你!?
廿幾次都係o的女仔唔好
你決定散左唔好唔開係正確
但快o的去識番個就係問題
如果人真係可以自己可以咁快忘記自己愛過o既人
就唔會有咁人為愛情 自殺

除非你唔愛你廿十多位女朋友
但如果你話 你個個都愛過
我可以話你知 無可能!!!!
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 03:26 AM:

冇理由嘅﹐悲傷與失望?拍拖唔係只為”扑野”咩?
未做之前,好想做...

做完之後,嗰重感覺原來好失落.....
好似咩都無做過咁 !!!
Originally posted by mk政 at 2008-6-26 03:15 AM:

你廿次都有放心落去!?
咁就唔...
等陣﹐我真係好想聽吓熊少佢二十次嘅偉大愛情史係點樣嘅﹐可能佢真係個個有heart到我哋都唔信呢………………………
Originally posted by mk政 at 2008-6-26 03:28 AM:

廿幾次都係人地飛你!?
廿幾次都係o的女仔唔好
你決定散左唔好唔開係正確
但快o的去識番個就係問題
如果人真係可以自己可以咁快忘記自己愛過o既人
就唔會有咁人為愛情 自殺

除非你唔愛你廿十多位女朋友
但如果你話 你個個都愛過
我可以話你知 無可能!!!!
你信就信,
唔信就算...

你係我咩 ??
你點知無可能....
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:23 AM:
你鐘意點講就點講,

你唔會明 !!!
當然我中意點講就點講你可以點?

既然你咁樣回應我,咁我唯有作旁觀者啦
我唔同你作無謂爭論啦,我o係政版見識過你既“辯論能力”
不過最後我講多句啦:重量不重質既你,以性愛同拍拖次數作標準,結論係你浪費左青春
                                同廿個女士既青春。
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 03:29:

等陣﹐我真係好想聽吓熊少佢二十次嘅偉大愛情史係點樣嘅﹐可能佢真係個個有heart到我哋都唔信呢………………………
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 03:29 AM:

頭兩次就真係....

但之後嗰d,你依家問番我,真係無咩特別feel...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。