<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-26 12:07 AM:
呢度明明係講愛情同感情為主既戀愛起義區 ............
但各位一見到隻熊仔出帖就問非所答  狀甚高潮
可見呢隻熊仔既魔力有幾大 ~

冇人答佢就由我搭嗲先啦

想日日有新鮮 用錢la~  

想日日有新意 用錢la~  

想日日有驚喜 刀係用錢la~   

好啦喎 !!!

我發覺你呢兩日愈黎愈過份,
搶我風頭不特止,仲要黎搞事,(平時得我一個踩人埸咖之嘛,邊有人踩過我埸)

拿拿拿,
你再亂玩野,我唔放過你下 !!!!

評分次數

Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 12:10 AM:

好啦喎 !!!

我發覺你呢兩日愈...
吓 我真心答你架 ...........
熊心當狗肺
你話拍拖有邊樣唔洗錢架
小個崩刀死牙

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-6-26 at 12:15 AM ]
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 12:04 AM:

好啦﹐唔玩住﹐正正經經答咗...
好大篇野呀 ~!!
(真係估你唔到)...

不過咁,你嗰d真係好\"行\" !!!!

唔怪你,你少拍拖,係咁上下咖啦....
算啦(:....

但係我突然之間諗到,如果係大街大巷除褲,拎條撚出黎,話送比佢,
咁算唔算係一份沈重而神秘禮物呀 ??
如果你男朋友咁做,你會驚喜嗎^^\"

評分次數

Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-26 12:14 AM:

吓 我真心答你架 ...........:g...
好啦好啦,
見係你咋...

你個答覆我收貨啦,咁好未 ??
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 12:04 AM:

衰熊仔你潤我大大隻字喺#1叫眾版友等我返黎解答﹐不如等你有目標我先至好好同你從長計議啦~
目標有,
但又唔係好捨得依家呢個女仔...

(認真的)
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 12:18 AM:

好啦好啦,
見係你咋...

你個答覆我收貨啦,咁好未 ??

聽日再探你

衰熊仔你潤我大大隻字喺#1叫眾版友等我返黎解答﹐不如等你有目標我先至好好同你從長計議啦~
目標有,
但又唔係好捨得依家呢個女仔...
唔想一腳踏兩船....

(認真的)
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-26 12:06 AM:

我嚇熊呀
挑 !!!

我驚都未驚過呀 !!!!

評分次數

我一直希望搵一個可以同我有心靈溝通的人 ...
係咁既情況下 , 我覺得兩個人既性格 興趣差異唔會太大 ,
也就是說佢想做既野 , 我都係想做 , 最多先後次序有所不同 ,
再說我一個懶人悶人 , 去跟追一個貪玩既根本不切實際 ...
所以我預期我個伴侶其實都係差唔好既人 ,
我地要既未必如一般人 , 要成日去睇戲 驚喜 ,
我係果種7am起身 , 趁m記唔多人 , 係出面茶座炭下茶 ,
炭下報紙就幾滿足果d人 ....

評分次數

版主既回應真的非常詳細同精彩...
其實所謂驚喜不一定要用好多錢既...
例如去一d蛋糕班百零二百自己親手做個蛋糕...
送比個女仔其實已經好有心...
再加平日留意下d細微位...
觀察下個女仔鍾意食咩生果味道甘...
我估已經中哂 point
不過前提係人地有 feel  就事半功倍...
冇 feel 就......好難講...

我自己都係男人..
其實覺得拍左拖之後既相處位先最難搞...
因為男人真係會懶...
所以其實對手都好緊要...
多d互相溝通互相製造驚喜...
就已經好好好難得架喇...

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。