<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 破軍不動 at 2008-6-26 12:36 AM:
版主既回應真的非常詳細同精彩...
其...
你個名想點呀 ??

評分次數

Originally posted by e_e at 2008-6-26 12:27 AM:
我一直希望搵一個可以同我有心靈溝通...
其實情侶之間就算性格,想法,嗜好有幾接近都好...
都不一定會有好結果...
因為男女之間有一個最大的問題就是...
想要<<控制>>對方...
大家都希望對方可以跟自己想法行事...
因此很多事情都站在自己立場去睇...
忽略了對方的感受...

人與人之間的感情最需要包融諒解...
如果能夠包融諒解...
即使性格,嗜好差異較大都不會有大問題...
當然包融諒解是相方面的...
而且是合理的...

所以我認為找到一個願意和我一樣...
願意去包融諒解的人...
比能與我作心靈溝通的人容易和有用得多...

評分次數

jen01二世兄...
你意思係我破軍不動個名有矛盾???
Originally posted by 破軍不動 at 2008-6-26 12:50 AM:

其實情侶之間就算性格,想法,嗜好...
ed我知 , 我意思係指唔會強求同一個唔夾既人一起 ,
更唔會夾硬去配合 去就好大個差距 ...
因為如果係咁 , 無論佢就我我就佢 , 或互相遷就 ,
大家都會好辛苦 ... 除非真係非常患難見情真 ,
不過係平盛之世界 , 真係有咁多患難咩???
再說 , 患難見情真都係係患難當中塑做共同興趣的~~

評分次數

Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 00:16:

好大篇野呀 ~!!
(真係估你唔到)....
呢個問題我可以代答
以我同女版主既關係,如果我咁做佢一定會好驚喜同開心~
但係,在情而言,你依家性搔擾緊我女朋友,所以我會同你講你有無搞錯呀~
在理,我會同你講,你性搔擾女版主,扣分!
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-26 01:00 AM:

呢個問題我可以代答
以我同女版主既關係,如果我咁做佢一定會好驚喜同開心~
但係,在情而言,你依家性搔擾緊我女朋友,所以我會同你講你有無搞錯呀~
在理,我會同你講,你性搔擾女版主,扣分!

原來真係扣分嘅,

OK...以後唔出聲囉 !!!

就係咁簡單 !!!

[ Last edited by jen01二世 on 2008-6-26 at 01:10 AM ]
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 01:06 AM:

原來真係扣分嘅,

就係咁簡單 !!!

[ Last edited by jen01二世 on 2008-6-26 at 01:10 AM ]
jen哥闖禍了。
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 12:16 AM:

好大篇野呀 ~!!
(真係估你唔到)....
我建議 jen01 二世兄你可以為你心上人製造此等驚喜...
甘你就可以知道結果.......
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 01:06:

原來真係扣分嘅,

就係咁簡單 !!!

賞罰分明

就係咁簡單 !!!
Originally posted by eric911 at 2008-6-26 01:11 AM:

jen哥闖禍了。
我是閒人,不用理會。
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。