<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2008-6-26 02:57:

半夜起身,見到傳聞中既女版主道出大道理
立時醒曬!
唔係訓左咩
Originally posted by 自由神 at 2008-6-26 02:57 AM:

半夜起身,見到傳聞中既女版主道出大道理
立時醒曬!
咪玩啦神仔﹐你俾螢光幕前面貞仔啲頭髮嚇親ja 吓?
Originally posted by mk政 at 2008-6-26 02:58 AM:

唔係訓左咩
有大道理,點夠膽訓
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 03:00 AM:
咪玩啦神仔﹐你俾螢光幕前面貞仔啲頭髮嚇親ja 吓?
你講得岩嫁
呢區的確同熊少既愛情觀嚴重相反
講講下就會發覺唔岩方向
Originally posted by mk政 at 2008-6-26 02:58 AM:

唔係訓左咩
發惡夢驚魂未定, 嚇醒咗je~
Originally posted by 自由神 at 2008-6-26 03:01 AM:

有大道理,點夠膽訓
妖~~~  你個頭就大道你~~~

講到好似敲經念佛咁~聖母經咩~唔制呀~~
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 03:05:

唔會喇 聽下姐姐講經
tum女朋友都易o的
Originally posted by 自由神 at 2008-6-26 03:02 AM:

你講得岩嫁
呢區的確同熊少既愛情觀嚴重相反
講講下就會發覺唔岩方向
熊少嘅愛情觀………… 我等緊佢講緊佢啲威水史呀~~
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 02:54 AM:
講真嗰句﹐我真係悶蛋散一名﹐
戀愛版本來就好悶(彼此敝開”心門”吖嘛)﹐同第二區唔同﹐要用腦同比較嚴肅﹐
所以我都預咗你入黎時間唔超過3日就會走人﹐因為你太有\"深度\"啦~~

18歲卜卜脆﹐既然我要你講﹐我冇理由自己唔講ga﹐大你兩年啦~ 你對我開誠佈公﹐自然我會坦率剖白;
咁又係嘅﹐呢個年紀唔膚淺到幾時膚淺?你同佢唔啱咪散囉﹐都費時好似我呢啲老女人喺度講啲沈氣說話﹐你想點﹐咪點囉﹐因為你都係想have fun together je~~ 係咪?
睇你話\"最重要係扑嘢\"﹐就知道你比較適合喺港男版傾sex 啦~~

(回到呢度我睇到熊仔第四點我登時呆咗)如果你講真嘅﹐咁你都幾矛盾吓;
直接啲講啦﹐你之所以做唔到﹐其實係因為你行為上停留喺”拍拖=性=愛”呢個階段.
只可以表現你對愛情呢樣嘢有幾尊重同認真﹐

你搵我係想搵理據支持你繼續玩玩下呢?定係想點?得熊仔你自己知喇~
1) 如果我入黎呢度超過三日,你點先 ??

2)咩叫膚淺 ?? 膚唔膚淺你定嘅 ?? 你又點知膚淺 ?? 唔通大家一齊好累都仲要行落去 ??
  你話我想have fun together..係...呢個係事實 !!!
  因為我諗唔到除左呢個理由之外,仲有咩理由可以令兩個人制埋一齊 !!!!
  港男區嗰班友仔仲未夠班同我講扑野(我身經百戰)...

3)我依家的確好矛盾...但唔關我事!!!

4)定係想點 ?? 我自己都唔知 !!!
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 03:05 AM:

一個20歲既聖母

講得岩呀ma
熊仔都思考緊你講既野啦而家
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。