<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:09 AM:
唔岩就講到岩...

道理係我方面
算吧啦
你身經百戰,我邊有能耐同你講野呀
你既道理岩曬啦
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:10 AM:
垃圾...

我大大話話拍過成廿次拖...
(不過最長嗰次都係得嗰兩個月多d)
淨係呢一句
都已經足已證明你膚淺
你可以反擊我,我亦都預左
你可以話你自己膚唔膚淺唔係由我定
不過我個人觀感同Trista一樣,你好膚淺
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:23 AM:
你鐘意點講就點講,

你唔會明 !!!
當然我中意點講就點講你可以點?

既然你咁樣回應我,咁我唯有作旁觀者啦
我唔同你作無謂爭論啦,我o係政版見識過你既“辯論能力”
不過最後我講多句啦:重量不重質既你,以性愛同拍拖次數作標準,結論係你浪費左青春
                                同廿個女士既青春。
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 03:32 AM:
呢啲唔單只叫失落﹐係叫空虛;

夠膽問熊少一句…你咁同交配…………有咩分別呢?
一百次無感情既性行為
一次有感情既相擁
我會選擇後者,起碼我唔會幾日就唔記得發生咩事
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:33 AM:

可能你講得岩都未定...
好多謝你願意思考我既觀點同意見
從熊少你既往績可見,我已經算好成功
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:37 AM:
一次有感情嘅相擁,我試過...

但結果令我失望....
我明白你初戀層經失望過.....
但係你既改變只會令你既感情世界陷入絕望既地步
可能好矛盾,但係.......愛情,係要層經有失望先會深刻
初戀係要經歷一點傷心先會美好
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:40 AM:
我連自己做緊咩/諗緊咩都唔知....
那你就應該改變
唔好再太草率搵另一半
試下去愛一個人既內在
當你懂得欣賞一個女性既內在
你就自然會有使命感
你就自然心入面有感情
無論你有無搞過果個女仔都好,你都成功為你人生增加一段值得回憶既感情
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 03:46 AM:
哎交!!! 有人想哎交~~~~
想扣分都唔好咁興奮
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 03:47 AM:

神仔﹐要消化你講嘅嘢﹐對熊仔黎講可能有些許難度啦…………
始終佢都要明,時間可能要多D啦
不過為左熊少同未來佢女朋友既著想
佢都要去明
Originally posted by jen01二世 at 2008-6-26 03:57 AM:
算啦,

我自己都唔知點講....
慢慢黎
你唔係唔知點講
只係你今日同我地傾計所得既......同你自己本身之前所諗所認為既唔同
腦入面有D難以接受同矛盾姐
慢慢消化下
我有信心你會明白我地講緊咩
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。