<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-25 11:42 PM:

隻畜牲都算醒,如果唔係兜定先我減左你50分都似~
trista 係唔係人妖? 我肯定到你瓜柴果日都唔會知道~
你嚇鬼乎 ??
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-26 12:07 AM:
呢度明明係講愛情同感情為主既戀愛起義區 ............
但各位一見到隻熊仔出帖就問非所答  狀甚高潮
可見呢隻熊仔既魔力有幾大 ~

冇人答佢就由我搭嗲先啦

想日日有新鮮 用錢la~  

想日日有新意 用錢la~  

想日日有驚喜 刀係用錢la~   

好啦喎 !!!

我發覺你呢兩日愈黎愈過份,
搶我風頭不特止,仲要黎搞事,(平時得我一個踩人埸咖之嘛,邊有人踩過我埸)

拿拿拿,
你再亂玩野,我唔放過你下 !!!!

評分次數

Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 12:04 AM:

好啦﹐唔玩住﹐正正經經答咗...
好大篇野呀 ~!!
(真係估你唔到)...

不過咁,你嗰d真係好\"行\" !!!!

唔怪你,你少拍拖,係咁上下咖啦....
算啦(:....

但係我突然之間諗到,如果係大街大巷除褲,拎條撚出黎,話送比佢,
咁算唔算係一份沈重而神秘禮物呀 ??
如果你男朋友咁做,你會驚喜嗎^^\"

評分次數

Originally posted by 也媽嗲 at 2008-6-26 12:14 AM:

吓 我真心答你架 ...........:g...
好啦好啦,
見係你咋...

你個答覆我收貨啦,咁好未 ??
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 12:04 AM:

衰熊仔你潤我大大隻字喺#1叫眾版友等我返黎解答﹐不如等你有目標我先至好好同你從長計議啦~
目標有,
但又唔係好捨得依家呢個女仔...

(認真的)

衰熊仔你潤我大大隻字喺#1叫眾版友等我返黎解答﹐不如等你有目標我先至好好同你從長計議啦~
目標有,
但又唔係好捨得依家呢個女仔...
唔想一腳踏兩船....

(認真的)
Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-26 12:06 AM:

我嚇熊呀
挑 !!!

我驚都未驚過呀 !!!!

評分次數

Originally posted by 破軍不動 at 2008-6-26 12:36 AM:
版主既回應真的非常詳細同精彩...
其...
你個名想點呀 ??

評分次數

Originally posted by BOYDWAN at 2008-6-26 01:00 AM:

呢個問題我可以代答
以我同女版主既關係,如果我咁做佢一定會好驚喜同開心~
但係,在情而言,你依家性搔擾緊我女朋友,所以我會同你講你有無搞錯呀~
在理,我會同你講,你性搔擾女版主,扣分!

原來真係扣分嘅,

OK...以後唔出聲囉 !!!

就係咁簡單 !!!

[ Last edited by jen01二世 on 2008-6-26 at 01:10 AM ]
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 01:14 AM:

REALLY????
以後唔喺度出聲????
講下啫...

依家咪又回番 !!!!

我成日都話去d i s c u s s咖啦,

最後咪又番左黎....

p.s.男人講嘅都好信

[ Last edited by jen01二世 on 2008-6-26 at 01:26 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。