<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)
返回列表 回復 發帖
我只可以講,

我真係有擺個個心落去....

拍拖之前,真係鐘意佢,唔係為性...

不過最後唔知點解會用個性字做結尾...

但我都唔想...但我真係唔知點解....

我都好想搵個可以同自己一生一世嘅女朋友....

但我未見到呢個女仔,亦可能無機會見到....

p.s.入左黎26fun兩個幾三個月,今日最認真....trista_cheong,我真係比足面你啦 !!!
我只可以講,

我真係有擺個個心落去....

拍拖之前,真係鐘意佢,唔係為性...

不過最後唔知點解會用個性字做結尾...

但我都唔想...但我真係唔知點解....

我都好想搵個可以同自己一生一世嘅女朋友....

但我未見到呢個女仔,亦可能無機會見到....

p.s.入左黎26fun兩個幾三個月,今日最認真....trista_cheong,我真係比足面你啦 !!!

評分次數

mk政...

同你講多句....

唔好信晒你女朋友講嘅野....

否則你會傷得好深.....

信五成好啦....
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-26 04:17 PM:

睇熊生頭啦~~~ 至緊要係佢想唔想玩je~~~
一蚊挑機系列.....
Originally posted by Duffy at 2008-6-26 05:00 PM:

一蚊挑甚麼機....
挑戀愛版機....
trista_cheong ,
你幾時offline...

因為我而家去網吧,你唔offline嘅,我去網吧同你吹多一陣水....

p.s.你唔係我,你做番你自己啦...你學唔到我咖啦...(我可以示範下比你睇)
trista_cheong ,

你係度嗎 ???
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-27 01:52 AM:

我喺度﹐你有冇嘢想講?
有 !!!!

trista_cheong,如果你尋晚覺得我有性搔擾你嘅,
我只好說一聲...Sorry....

我唔知你心裡面點諗,
不過,我希望你可以明白,我個人係網上世界就係咁,諗到咩就講咩....
但我并唔係有心.....
只係希望去搞下事,帶下氣氛...嘻嘻哈哈一晚咁就算數....
只係希望娛人娛己....

如果尋晚嘅事為你帶黎不便及引起嘅麻煩,
我只好講多一聲對唔住....

請見諒.....

評分次數

Originally posted by trista_cheong at 2008-6-27 02:20 AM:

唔緊要﹐我feel到你嘅誠懇﹐唔駛擔心啦﹐傻嘅.

我訓啦﹐早抖
如果你覺得我性搔擾你,
我除左sorry之外都唔知可以講咩 ~~!!!!

但呢件事(照你同你男朋友嘅講法),
始終涉及香港法律....

所以希望你會慎重及認真去處理呢一件事.....
Originally posted by trista_cheong at 2008-6-27 02:39 AM:

太好啦﹐你開始學識用\"慎重\"同\"認真\"呢啲terms 去考慮實際情況

我接受你嘅道歉﹐同時BOYD同我會好好考慮嘅﹐放心啦~
事情如能完滿解決,那當然最好不過.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 闖情關 ?? 易啦....(入黎學野啦)

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。