<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » [懷舊]古巨基 -- 第二最愛
返回列表 回復 發帖

[懷舊]古巨基 -- 第二最愛

古巨基 - 第二最愛MV

http://www.youtube.com/watch?v=wrGqcLc4KmA

其實這天當我親她
同樣一般那般想你
難道你未明嗎
我是一隻來自南極的北極熊.....
古巨基舊歌中我最鐘意係 ~ 愛神 & 來年來日
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-7-3 04:48 PM:
古巨基舊歌中我最鐘意係 ~ 愛神 & 來年來日
我最鐘意係 ~ 我自問 !!!!!!
Originally posted by jen01二世 at 2008-7-3 05:08 PM:

我最鐘意係 ~ 我自問 !!!!!!
我刀好鐘意呢首
but唔算好舊味唔提囉~
jenjen個topic係[懷舊]麻

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-7-3 at 05:17 PM ]
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-7-3 05:15 PM:

我刀好鐘意呢首
but唔算好舊味唔提囉~
jenjen個topic係[懷舊]麻

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-7-3 at 05:17 PM ]
如果要講舊歌,

天氣會變 ~ 友共情 ~ 真係好好聽......
Originally posted by jen01二世 at 2008-7-3 05:30 PM:

如果要講舊歌,

天氣會變 ~ 友共情 ~ 真係好好聽......
如果要講友情........

我最鐘意梁詠琪首"Today"同埋"友共情"~~
我中意第二最愛folk rock version :p
Originally posted by trista_cheong at 2008-7-3 05:33 PM:

如果要講友情........

我最鐘意梁詠琪首"Today"同埋"友共情"~~
梁詠琪首"一天一天"我聽得最舒服~果陣時仲讀緊書

友共情令我諗起維它奶廣告
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-7-3 05:41 PM:

梁詠琪首\"一天一天\"我聽得最舒服~果陣時仲讀緊書

友共情令我諗起維它奶廣告
臭媽嗲 ~~~

你覺得 ~ 必殺技 ~ 悟空 ~點呀 ??
(悟空呢首歌真係超鐘意,如果睇埋MV...TVB嗰個,好有學生青春氣息,歌詞都正)

仲有,你聽唔聽張敬軒咖 ???
Originally posted by jen01二世 at 2008-7-3 05:46 PM:

臭媽嗲 ~~~

你覺得 ~ 必殺技 ~ 悟空 ~點呀 ??
(悟空呢首歌真係超鐘意,如果睇埋MV...TVB嗰個,好有學生青春氣息,歌詞都正)

仲有,你聽唔聽張敬軒咖 ???
悟空梗係好la 首歌有深度
必殺技ok啦,一般商業化大路情歌,但就最易觸動一般少男內心情懷感覺,
相信你都係

張敬軒麻,下次你開佢果topic先答

等等 ............ 邊L個叫臭媽嗲
搭錯線!!!

[ Last edited by 也媽嗲 on 2008-7-3 at 06:00 PM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » [懷舊]古巨基 -- 第二最愛

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。