<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » [懷舊]古巨基 -- 第二最愛
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 也媽嗲 at 2008-7-3 05:54 PM:

等等 ............ 邊L個叫臭媽嗲
搭錯線!!!
邊個應咪話邊個囉
我是一隻來自南極的北極熊.....
過左金牌人係紅左, 始終覺得佢d舊歌好聽d, 唔係話新歌唔好, 但都係覺得舊歌好d
yes 悟空真係好正. 同埋佢有首同gigi合唱既許願,都好好聽嫁
友共情&藍天與白雲都正ar!!!
藍天與白雲 's feel is very free
Originally posted by jen01二世 at 2008-7-3 16:39:
古巨基 - 第二最愛MV

http://www.youtube.com/watch?v=wrGqcLc4KmA

其實這天當我親她
同樣一般那般想你
難道你未明嗎
做咩姐
依家你同你女朋友唔開心咩
定係有d:得唔到永遠係最好
一光年同Can We Try
跳飛機, 殉情記, 心跳回憶

悟空mv條女激索

[ Last edited by 吳建仁 on 2008-7-5 at 03:05 PM ]
Originally posted by 吳建仁 at 2008-7-5 03:03 PM:
跳飛機, 殉情記, 心跳回憶

悟空mv條女激索

[ Last edited by 吳建仁 on 2008-7-5 at 03:05 PM ]
tvb 版係靚靚唐詩詠
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 音樂空間 » [懷舊]古巨基 -- 第二最愛

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。