<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇呢個習慣
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc00000 at 2008-7-8 01:55 AM:
5 j5 e1 a  ~# o6 T( r+ ^3 l1 U- s. O
l hope you ban my original a/c
" P! M, x; z1 l! o/ H/ Q. D
/ C, N( B. i8 Q% _6 @+ D# x" A# LReally
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 02:03 AM:
& P2 y2 }; G* g- A% @* F' c( A& |$ @- |3 L1 h% V
* q5 x4 T0 C. g' |9 G$ ?2 j/ c
Really ban original a/c =ckyckk
' _  T3 s0 v* @
哈哈 香港人  我得閒開左呢個post幾個鐘就咁多人
3 y* ]* M/ w' O) S證明真係好多人咁做   但係勸勸各位  真係拎第2包既 又將第1包拎走既朋友
5 n( z  I9 X% T% U唔該將第1包放返原位  因為真係好煩的   有d客將第1包 10蚊既野 拎起 放係d 1包5蚊既到
$ ]  \! c; S/ n8 _! @# V之後拎第2包又唔放返佢   第2d人黎買  以後5蚊 比錢先知唔係  插!  我地硬食 都唔知咩事
& D+ G  ]/ L9 U, M& n, j8 Z3 Z所以係到 呼籲下   拎第2包正常 但係唔該第1包唔好拎走+_+
& }2 x5 I! H' X- p1 j; ?( x8 x" G
5 V) |! _' _* ?1 R9 W係到分享下多一個故事) l2 V) u3 T/ H! ~: T9 C1 l* y: {& Q
之前 我返工 食飯 係後房食  睇雜誌 [西方新x] 之後我食飯 拎返出鋪面
5 R5 I7 V# g8 u( }$ _點知 我發覺本雜誌賣晒 淨返我個本 咁岩有人想買  我從我手上拎比佢7 K* v# F, N" d
佢用好奇怪既眼光望住我本野  (重點 我本野係新既一樣): {' ~! {+ ?! }9 T4 }
佢見我拎住  唔係放係雜誌架  話唔買    哈  之後我放返係雜誌架 有人入黎 即買

評分次數

Originally posted by 17317328 at 2008-7-8 02:06 AM:& |# D$ l2 N6 s# ^
係到分享下多一個故事$ b+ T! }3 |1 [0 E; w* v2 S: c
之前 我返工 食飯 係後房食  睇雜誌 [西方新x] 之後我食飯 拎返出鋪面
! b+ }5 {7 ?3 s# j1 u  y: E  O點知 我發覺本雜誌賣晒 淨返我個本 咁岩有人想買  我從我手上拎比佢
6 Y0 ~1 N# L7 \! S6 X( g6 W佢用好奇怪既眼光望住我本野  (重點 我本野係新既一樣)% a7 S2 z' U+ S5 J& g: J
佢見我拎住  唔係放係雜誌架  話唔買    哈  之後我放返係雜誌架 有人入黎 即買
# v  A5 _; ?8 b+ I) }
! m( N7 ]( j- M1 W& [2 {果個 mhkk 黎架
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 01:53 AM:. V- t( f" Q# f' f2 c" z3 _
0 k9 ^, c5 C& a

3 L' A: F# r8 U! X2 z% a
# Z  }( M6 P2 g$ H; Q' ~" F' a3 D* H3 q+ k% k' r# M7 @
買成人雜誌通常我會拎第 4 本或以後果 d% z% o8 S3 p8 z" c2 H4 n+ @/ l
我見過 d 報攤好多人睇完半價回書
4 i" d/ U! V! B' o6 G3 D2 M3 k% j7 U% U1 ^. j/ Q7 |
' x5 f1 I; l7 p- j" e7 E
[ Last edited by toy739toy on 2008-7-8 at 02:11 AM ]
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 02:01 AM:
  N5 d+ E* |8 d8 ]: ]$ s  n1 P/ n- J/ w/ E
+ V5 @9 Z: u, v% D( i
麵包一定會
7 [- V% h' a# G" v感覺上第一包好多人摸過
6 }& Q0 A; T+ i9 G
9 L9 @0 F" `) ~9 y, }/ X( a: P某錯呀, 通常第1包多人摸過及較快會到期麻. 一定是揀第2包.
Originally posted by toy739toy at 2008-7-8 02:10 AM:
* A" ]- \/ w4 _4 S, ~" k3 b, N# }" H% t1 [2 n7 Z
果個 mhkk 黎架
6 j0 P$ I4 P# E+ S. |1 i6 e/ g
8 P4 e7 w& {5 \! G7 w3 N$ Z
9 ?; B" O) u7 u; M$ Q+ M' I  z+ H0 @) P6 w
同意, 放響最上通常都殘d
2 n3 E& a4 M: J( U6 v
% u9 d2 O+ R8 d* g6 L順便問問...* n! U4 ~% ~' W+ ^5 m2 @
sfxc0000同sfxc00000有關係嗎?
& a* j+ e4 a+ e& N4 P. Ysfxc00000 original a/c is sfxc0000
Originally posted by mycomic2005 at 2008-7-8 02:25 AM:2 O  a% C- ?3 R4 r
同意, 放響最上通常都殘d
5 L/ k8 Q2 X) Q* S  J- _  O* ?0 N  y2 t  l' k! z* Q% g
順便問問...3 Y3 E: j- G1 |, l/ o* t* O
sfxc0000同sfxc00000有關係嗎?
, ~0 D* W3 p+ _* m( F: ]& xsfxc00000 original a/c is sfxc0000
3 d; k8 t# x! X9 [4 Q2 i- |' q6 ~- c. @+ g% r

q& J6 l1 c& S9 |" sso smart
我由細到大都係咁,鍾意攞第二本或第二包
( x1 V  ?5 G6 `* {加埋我阿媽都係咁教我,細過果時~
8 x* I9 g0 {' `5 K# Y& P& {: j* v# I6 T! d# ~# X  _8 f
但其實第二本或第二包通常會跌過或污糟D

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇呢個習慣

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。