<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇呢個習慣
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sfxc00000 at 2008-7-8 01:55 AM:/ s% w# |! T$ G- g5 I

* U) l: E# K0 r5 l; l3 i# z1 Tl hope you ban my original a/c
# y3 k6 Z$ p+ T1 y# e

# q5 U% z  g* z" Y% `Really
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 02:03 AM:
! M6 p$ b0 @) A+ M" B
% H+ V3 A8 m0 m+ @. f$ L8 o
8 [- a$ a7 u; P6 V" V4 s8 gReally ban original a/c =ckyckk
7 k% m# B8 J2 {: D: J- ^; }
哈哈 香港人  我得閒開左呢個post幾個鐘就咁多人0 \. i" Y, g- @- M3 A/ R, _
證明真係好多人咁做   但係勸勸各位  真係拎第2包既 又將第1包拎走既朋友( j9 F% j3 Q, {7 i- V
唔該將第1包放返原位  因為真係好煩的   有d客將第1包 10蚊既野 拎起 放係d 1包5蚊既到
5 @2 c  [9 F# l之後拎第2包又唔放返佢   第2d人黎買  以後5蚊 比錢先知唔係  插!  我地硬食 都唔知咩事- Z9 p8 ]& S* E7 N- L
所以係到 呼籲下   拎第2包正常 但係唔該第1包唔好拎走+_+1 R( Y& T0 N, W9 Q; j
3 G8 n! V: m& J( [% u
係到分享下多一個故事) Y2 V" C& a  [+ m( S
之前 我返工 食飯 係後房食  睇雜誌 [西方新x] 之後我食飯 拎返出鋪面% ]  P) W) G* r9 u% D0 P6 ]! Z% i# I
點知 我發覺本雜誌賣晒 淨返我個本 咁岩有人想買  我從我手上拎比佢
2 E% L! e- c& a* m9 Q# F佢用好奇怪既眼光望住我本野  (重點 我本野係新既一樣)
) h3 _1 s3 y& F( u4 \" k1 {佢見我拎住  唔係放係雜誌架  話唔買    哈  之後我放返係雜誌架 有人入黎 即買

評分次數

Originally posted by 17317328 at 2008-7-8 02:06 AM:
" W- |3 @! S6 H. Y; `$ l, H係到分享下多一個故事& ~- z1 e  I: u% k
之前 我返工 食飯 係後房食  睇雜誌 [西方新x] 之後我食飯 拎返出鋪面
0 |* _- i& E# f% s5 @. R8 n+ g點知 我發覺本雜誌賣晒 淨返我個本 咁岩有人想買  我從我手上拎比佢
+ ~1 X+ ~8 s! N; j佢用好奇怪既眼光望住我本野  (重點 我本野係新既一樣)
" m1 \/ Q9 U& v3 g2 {3 U% N5 N! o  a佢見我拎住  唔係放係雜誌架  話唔買    哈  之後我放返係雜誌架 有人入黎 即買
9 z0 R' `2 \% m1 J. p
$ L6 C0 N, U4 Q# K, g3 e果個 mhkk 黎架
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 01:53 AM:6 I% E& D- O. P* U# G( ?

/ b4 |+ x+ Y! |9 m  q9 _' l5 V, O4 Z7 u8 z

: J2 d, C5 w! g* y) K: @7 u
0 {  k1 o  [7 J; z: l買成人雜誌通常我會拎第 4 本或以後果 d
' ~; R- q/ Q! C& C* p! v) L% M我見過 d 報攤好多人睇完半價回書
% t3 [+ @% ^& m, _* j
) Q1 a; D2 r' [- }8 n3 A6 |) {# N$ r; X. u+ T* B  t+ J$ z
[ Last edited by toy739toy on 2008-7-8 at 02:11 AM ]
Originally posted by sfxc0000 at 2008-7-8 02:01 AM:4 W/ M; L: |0 P: V; K% \
3 u: A( t) V" F: W
0 A% F( O- c5 G8 w( O; I. f
麵包一定會: I* Z0 x- Z9 s/ W# {5 H
感覺上第一包好多人摸過
! y( c/ M, u: S2 w% l
, _: x% x/ U7 d8 j9 z
某錯呀, 通常第1包多人摸過及較快會到期麻. 一定是揀第2包.
Originally posted by toy739toy at 2008-7-8 02:10 AM:
& {9 L+ v8 I- ^$ }8 x! b& H8 @
2 Z/ ^# r) }7 j  ]* A果個 mhkk 黎架
& d7 E7 x( q: z
9 i. e* c. K' ~/ b0 D5 t
( q8 Y" O3 ]. l# t% o# N1 p- d0 D% e( F# o% a& v' G
同意, 放響最上通常都殘d
4 T4 V2 x6 B" \" M" N- f
0 L2 u* E+ k6 t( L0 e+ l- L- |5 |( t順便問問...
( b$ ^& q/ B/ v! e* j7 U7 Y  gsfxc0000同sfxc00000有關係嗎?  ^4 C  @; q) |2 K: R
sfxc00000 original a/c is sfxc0000
Originally posted by mycomic2005 at 2008-7-8 02:25 AM:. u# W5 M. A8 |' ]8 P2 S. w
同意, 放響最上通常都殘d
8 g* \9 j$ _8 o) h# n- o/ F4 R% v- b5 K- c8 p* a8 \
順便問問...
( U  ]' x5 U  j# q3 D- Rsfxc0000同sfxc00000有關係嗎?
9 o: {7 |1 j- n& X# y! @9 Msfxc00000 original a/c is sfxc0000
( `8 e& }2 z4 E" c, l" {

3 ?1 Y" y8 S" [* j) J- F# z% H  w; c$ d& e6 w
so smart
我由細到大都係咁,鍾意攞第二本或第二包
. i2 S2 O7 L. {/ [3 S( o加埋我阿媽都係咁教我,細過果時~; @2 {, a: `. H3 F9 T
7 f6 ?1 K' v2 l& J1 B
但其實第二本或第二包通常會跌過或污糟D

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 吹水版 » 大家有冇呢個習慣

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。