<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 開會時間!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 自由神 at 2008-7-9 13:20:

咪咁敏感啦你。。。。。
鵝是一只芒黐黐‧‧‧‧‧
問題是,如果再有這類型的傻人,我們該怎麽做?
Originally posted by 衰貓 at 2008-7-9 13:20:

絕對同意。。。。。
Originally posted by 自由神 at 2008-7-9 13:20:

我突然覺得我地似死亡筆記嘅調查員..........
Originally posted by BOYDWAN at 2008-7-9 01:22 PM:

我突然覺得我地似死亡筆記嘅調查員..........
下一個可能係.........
Originally posted by 衰貓 at 2008-7-8 09:20 PM:

絕對同意。。。。。
很難吧。。。香港的網上什麽什麽的不是鄧什麽平的嗎?好像edc事件后,揭發了他們的腐敗而且廢人一大堆
Originally posted by 自由神 at 2008-7-9 01:22 PM:

下一個可能係.........
e_e
三頁後先來一個小結:

1. EF 從來無任何相似帳戶被 BAN, chumy 家族除外.

2. 這人用馬來西亞的 IP, 但可能是 Proxy.

3. 牽涉者包括 bobo21, 沙沙, EF. 已知與 bobo21 無關.

[ Last edited by Edgar_Davids on 2008-7-9 at 01:27 PM ]
Originally posted by BOYDWAN at 2008-7-9 01:16 PM:

係?咁犀利?
咁我地今次物大難臨頭?
sorry, 應該係佢話佢條仔可以攪破壞......我搵唔到個post, 好似係劉十萬事件
Originally posted by Lee3 at 2008-7-9 13:22:
問題是,如果再有這類型的傻人,我們該怎麽做?
呢層真係無辦法咖......
隨住新EF 開張在即,到時更多黎自國內嘅會員會加入,呢種情況好難保證唔會發生.
可以講理嘅就當然最好喇,咁入得黎無理由當對方係外人嘛,大家都係EF嘅人好應該齊心;但如果真係蠻不講理亂黎嘅,就真係唯有執正黎做咖喇.
覺得娛樂性豐富嘅,就捉佢入黎頑童同佢癲吓咯,但如果係傷害其他區嘅,就真係要同佢表明EF 嘅立場咖喇~
Beachboy included becoz of this post ?

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=4#pid2685690
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 開會時間!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。