<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 開會時間!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by BOYDWAN at 2008-7-9 01:02 PM:

佢唔係好耐無出現喇咩?
渡瀨晶不時用分身偷相, bobo21幫手調查的.
Originally posted by Edgar_Davids at 2008-7-8 09:03 PM:

即係 chumy 家族.................................................................................
then the IP can be fake, as we know, getting fake IPs is easy, specifically, Jen was taught how to fake his IP by someone *ahem*

評分次數

即係真係chumy

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=2#pid2689903
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=186075

。。。
唔係常人太常用既"。。。"

[ Last edited by eqhigh on 2008-7-9 at 01:06 PM ]

評分次數

Originally posted by Edgar_Davids at 2008-7-9 13:01:

He can use IP from anywhere~
I agree~
Originally posted by BOYDWAN at 2008-7-9 01:04 PM:

哎呀,早知lee 你check 左我唔鬼check 啦~
thanks~
佢果D準唔準架 ... 佢又唔係板主~~
Originally posted by 衰貓 at 2008-7-9 13:01:
這位師兄所謂"不值"Bitchboy版主所為,為"無辜"者出頭的行為實在太有相確餘地,想表遠意見方法多的是,需要一出口就先侮辱他人,再用恐嚇方式迫他人就範嗎?
呢個固然係問題啦衰貓
但我更奇怪嘅係,點解明明bobo 無事,佢都會咁講呢?
唔覺得幾無的放矢嗎?
All accounts named "bobo" checked.
Two accounts being banned.

Both of them are same IPs with Chumy family.

Edgar_Davids Statistics
Originally posted by eqhigh at 2008-7-9 01:05 PM:
即係真係chumy
...
但佢其它附號都唔同
之前係用【,】【.】
而家係用【,】【。】
Originally posted by e_e at 2008-7-8 09:06 PM:

佢果D準唔準架 ... 佢又唔係板主~~
如果他是在用proxy, 就算版主也不會太凖
如果一陣条友仔幫也媽嗲死左平反埋就一定係chumy家族

諗起都嬲,食飯先,bye~~

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 開會時間!

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。