<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [私人恩怨]也媽嗲同我入黎...
返回列表 回復 發帖

[游人間‧頑童俱樂部] [私人恩怨]也媽嗲同我入黎...

你可以叫我白熊 ,可以叫我北極熊 ,亦都可以叫我jen ,
更加可以響我全名jen01二世 ,

但我唔係叫啫熊 ,唔係叫臭熊 ,更加唔係叫細啫熊 ok ??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
p.s.純玩野,無惡意

評分次數

• BOYDWAN

~ 路 過 ~
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-17 01:40 AM 發表
~ 路 過 ~
原帖由 jen01二世 於 2008-7-17 01:47 AM 發表

做乜用人地個名黎開帖 ...........   人地怕醜嫁 ~~

仲叫人入你添 ~ 咁洗唔洗帶袋

原帖由 也媽嗲 於 2008-7-17 01:51 AM 發表

做乜用人地個名黎開帖 ...........   人地怕醜嫁 ~~

仲叫人入你添 ~ 咁洗唔洗帶袋
幫你響朵都唔好

睇下邊個入邊個
咁耐以黎都只係我入你 ,你有入過我咩
原帖由 jen01二世 於 2008-7-17 01:55 AM 發表

幫你響朵都唔好

睇下邊個入邊個
咁耐以黎都只係我入你 ,你有入過我咩
咁早發春夢 ?? 你話入就入牙

入房插你既吹氣啤啤熊la   你刀唔洗忽忽  有邊果敢入

原帖由 也媽嗲 於 2008-7-17 01:40 AM 發表
~ 路 過 ~
聽唔聽到呀也媽嗲?
細啫熊講左幾多次佢唔係叫細啫熊呀?! 點解你成日都唔記得人地唔係叫啫熊 你記住以後唔好叫細啫熊細啫熊喇! 應間你再嗌細啫熊細啫熊,人地見到細啫熊又叫細啫熊 咁唔通到時又要呀細啫熊開多幾個貼指明搵呀邊個邊個咩? 到時變左細啫熊留言版點算先? 咁呀細啫熊咪好唔得閒?! 記住以後唔好叫細啫熊細啫熊喇!

評分次數

• BOYDWAN

喂...

唔好咁串喎
原帖由 kakeidevil 於 2008-7-17 02:05 AM 發表
聽唔聽到呀也媽嗲?
細啫熊講左幾多次佢唔係叫細啫熊呀?! 點解你成日都唔記得人地唔係叫細啫熊?! 你記住以後唔好叫細啫熊做細啫熊喇! 應間你再嗌細啫熊做細啫熊,人地見到細啫熊又叫細啫熊 ...
kakei你講到咁深既 唔係好明喎~你既意思係米即係話 ~~

細啫熊講左幾多次佢刀唔係叫細啫熊呀?! 點解成日都唔記得人地唔係叫啫熊 要記住以後唔好叫細啫熊細啫熊喇! 應間再嗌細啫熊細啫熊,人地見到細啫熊又叫細啫熊 咁唔通到時又要呀細啫熊開多幾個貼指明搵呀邊個邊個咩? 到時變左細啫熊留言版點算先? 咁呀細啫咪好唔得閒?! 記住以後唔好叫細啫熊細啫熊喇!

評分次數

• BOYDWAN

原帖由 也媽嗲 於 2008-7-17 02:15 AM 發表

kakei你講到咁深既 唔係好明喎~你既意思係米即係話 ~~

細啫熊講左幾多次佢刀唔係叫細啫熊呀?! 點解成日都唔記得人地唔係叫細啫熊?! 要記住以後唔好叫細啫熊做細啫熊喇! 應間再嗌細啫熊做 ...
臭媽嗲
臭媽嗲
臭媽嗲
臭媽嗲
臭媽嗲
臭媽嗲
臭媽嗲
臭媽嗲
臭媽嗲
臭媽嗲

評分次數

• BOYDWAN

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [私人恩怨]也媽嗲同我入黎...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。