<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [私人恩怨]也媽嗲同我入黎...
返回列表 回復 發帖
我有冇譯錯呢~

細啫熊唔係果個細啫熊   見到細啫熊唔好叫人細啫熊

叫左細啫熊又俾人誤會你叫呢個細啫熊

唔叫細啫熊又會俾細啫熊鬧你點解唔叫佢細啫熊

細啫熊牙細啫熊      做人真係甚艱難  
做細啫熊真係好幸運
真係唔知你明唔明  細啫熊~~
你條仆街
駛唔駛玩到盡
各位不如以和為貴啦...
love & peace
原帖由 jen01二世 於 2008-7-17 02:30 AM 發表:
你條靚嗲
駛唔駛射到咁入
鬼叫你亂甘開帖咩 衰佬~~

ps~有人叫你臭熊咩  印象中真係冇 米亂屈人~~

其他唔敢包
原帖由 dominic886 於 2008-7-17 02:36 AM 發表:
兄台太唔了解我地頑童既溝通方式la
条友仔唔插佢屎忽痕架 尤其鬱左好耐

多d入黎你就知牙~

(認真)多謝閣下關心 thx~
原帖由 dominic886 於 2008-7-17 02:36 AM 發表:
呢條臭媽嗲唔比人X兩野就身痕咖啦 ....

我依家幫緊佢.....
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-17 02:41 AM 發表:

兄台太唔了解我地頑童既溝通方式la
条友仔唔插佢屎忽痕架 尤其鬱左好耐

多d入黎你就知牙~

(認真)多謝閣下關心 thx~ ...
佢唔係唔明白頑童既溝通方式...

佢係唔明我同你嘅溝通方式
見係你   私人醒封情信你又點話~勿念。

SHUT UR FRKEN HELL UP BITHCH !
   huhhh?
   why dont u stand in front of her and say''shut ur hell up '' to my best bby honey ?
   rather than entrying text in ur xanga ?
   stop doning that IDOTIC things !
   THAT IS CHILDISH  !! how old a u ? 17?
   serious u only act like a primary school student behavior !!
   FAROUT ! try to bully my best fd ? keep dreaming !!
   next step what the filter-038 u going to do ? looking forward to see ..
   BITCH WISH TO SEE UR FACE WHEN I AM BK !HAHA !
   SUCH A BULL SHIT !  」
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-17 02:48 AM 發表:
見係你   私人醒封情信你又點話~勿念。

SHUT UR FRKEN HELL UP BITHCH !
   huhhh?
   why dont u stand in front of her and say''shut ur hell up '' to my best bby honey ?
   rather than ...
我用一句回你封情信 ....

SHUT UR FRKEN HELL UP BITHCH  !
原帖由 jen01二世 於 2008-7-17 02:51 AM 發表:

我用一句回你封情信 ....

SHUT UR FRKEN HELL UP BITHCH  !
真係私人醒  瘦就瘦d  翠翠地收左佢la~~熊啤啤  

米話人蝦你~~

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [私人恩怨]也媽嗲同我入黎...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。