<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [私人恩怨]也媽嗲同我入黎...
返回列表 回復 發帖
原帖由 Edgar_Davids 於 2008-7-17 04:00 PM 發表:

唔係人身攻擊就有分加架~~
唸過第二個梗啦~~

唔諗了..... 我無你地咁幽默
原帖由 kakeidevil 於 2008-7-17 02:05 AM 發表:

聽唔聽到呀也媽嗲?
細啫熊講左幾多次佢唔係叫細啫熊呀?! 點解你成日都唔記得人地唔係叫細啫熊?! 你記住以後唔好叫細啫熊做細啫熊喇! 應間你再嗌細啫熊做細啫熊,人地見到細啫熊又叫細啫熊 ...
原帖由 也媽嗲 於 2008-7-17 02:15 AM 發表:

kakei你講到咁深既 唔係好明喎~你既意思係米即係話 ~~

細啫熊講左幾多次佢刀唔係叫細啫熊呀?! 點解成日都唔記得人地唔係叫細啫熊?! 要記住以後唔好叫細啫熊做細啫熊喇! 應間再嗌細啫熊做 ...
笑死我.......................... 如果我加到你哋兩個分實加爆................ (也媽嗲色彩斑爛 )

我一世都唔會記得jen01 做.............................
原帖由 trista_cheong 於 2008-7-17 10:13 PM 發表:

我一世都唔會記得jen01 做細啫熊............................. : ...
trista also said 細啫熊
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
一個專為自由行遊客而設嘅環節:《笑談廣東話》~
登登鄧登燈燈鄧登燈燈鄧登燈,鄧。
大家好/你好,我係節目主持人,利孝和…
我係夫人。
今日要教大家講ge廣東話係:
如果你行行下街,有個傻佬走mai來,同你講拒係神鵰俠侶個只神鵰,但係你係知道你鄉下四川熊貓你就見過,擺明這位哥哥仔就係都條條fing, 騙你!所以你就大叫:
你真係細啫熊啊!
再叫!
你真係細啫熊啊!
大聲d!
你真係細啫熊啊!
失聲爲止!
你真係細啫熊啊!

gum樣,條友仔就塞反條fing緊ge熊落條褲入面ga啦。
原帖由 Lee3 於 2008-7-18 03:12 AM 發表:
一個專為自由行遊客而設嘅環節:《笑談廣東話》~
登登鄧登燈燈鄧登燈燈鄧登燈,鄧。
大家好/你好,我係節目主持人,利孝和…
我係夫人。
今日要教大家講ge廣東話係:
如果你行行下街,有個傻佬走mai來,同你講拒係神鵰俠侶個只神鵰, ...
好短者....
你唔抄足d, 開頭有d 唔同順
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-18 03:15 AM 發表:

好短者....
你唔抄足d, 開頭有d 唔同順
我的廣東話不順,所以。。。借個mic給我錄音。而且,用microsoft pinyin 打字很難有廣東字
原帖由 Lee3 於 2008-7-18 03:17 AM 發表:

我的廣東話不順,所以。。。借個mic給我錄音。而且,用microsoft pinyin 打字很難有廣東字
喂! 你又出個 post 鬧下我
可能有分加
原帖由 ktwu2007 於 2008-7-18 03:20 AM 發表:

喂! 你又出個 post 鬧下我
可能有分加
我不用。。。分數對我來說,如糞土
原帖由 Lee3 於 2008-7-18 03:22 AM 發表:

依家出咸相, 都無分加.....
轉貼 model 相又無.......
成世都無 二千分
原帖由 Lee3 於 2008-7-18 03:22 AM 發表:

.

咁你嗰六百幾分送晒比我啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » [私人恩怨]也媽嗲同我入黎...

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。