<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by t8c8h8 at 2006-3-26 20:17:
should call MISS la, i so stupit !!
OMG........................
brightman, 雞仔,我唔理呀,你地齊齊陪我做女人~
Originally posted by brightman at 2006-3-26 20:22:

who bother ? i want 索女sherryliu at this moment
索女sherryliu will give you a lemon~
Originally posted by ckyckk at 2006-3-26 20:26:

No problem~some member also call me Miss c
又係喎................
好!我係一個攞綜援嘅可憐女仔~
Originally posted by kakeidevil at 2006-3-31 12:21:

能為性教主辦事,就算死十萬次也比糊里糊塗的活著快活得多。

play boy你老人家說甚麼,大夥兒就幹甚麼,此後有何差遣,只須傳個訊來

咱們水裡水裡去,火裡火裡去無不遵從,萬死不辭,誓死追隨!!

~
.......................
我只想傳一個訊:唔好叫我老人家得唔得呀死仔~
Originally posted by CHECSS at 2006-4-2 01:07:

many many thing
C仔,講嚟聽吓想做乜咖?
我唔反對你整,不過我一定要知係乜嚟咖~

(P.S. 咪針住15仔喇,佢都係想大家接受佢啫.........你大個仔喇,要比d量度,知道嗎? )
Originally posted by CHECSS at 2006-4-2 14:43:

誠信破產的人 , 我不會重新接受
C仔,我要講嘅就係咁多...........你自己決定啦~
你個乜鬼"奧C卡"玩乜咖究竟?
已DELETED.
甘兄如有不滿小弟亦只有"抱歉"二字........
如果已打左格仔,即係無露點無露毛無露性器官,可以用[img]~
Originally posted by SCM at 2006-4-6 21:51:

我想post一d日本妹既相 一D係av 一d係水著 得唔得
SCM兄,點解唔得?
去馬啦,期待你嘅精彩post~
Originally posted by SCM at 2006-4-7 20:34:

係一d日本冇咁出名 或者小小出名既明星
無問題,石仔你想點整就點post,信得過你~
有問題我會同你執漏,ok~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。