<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by qweqweqwe at 2006-3-20 01:35:

........boyboy好, 港男更好......港男好, jj更好.......jj好, 身體更好.......
.................................................................

啤~
(比春春你吹到啤一聲~)
Originally posted by coolala2005 at 2006-3-20 02:01:

呀.....................站在發post者立場係.....................會~
但版規一早已講明---->***本版會隨時update, 大家要留意哪~~~

咁............我諗不如4月1日先實行囉~
但就o係相關o既topic度放風先囉~等大家有心理準備~唔好比藉口大家說3道4囉~

當然最後點做就要你自己decide喇~~~~
呀.....................咁又係~

咁......................就咁決定咯~

當然最後點做就齊齊話事啦~
Originally posted by SCM at 2006-3-20 20:01:
對於唔比貼偷拍既版規可唔可以放寬一D
唔可以影內褲,裙底,胸部春光 ,但可以影d街頭靚女既背影,美腿或全身既snapshot 總之唔係私人部位 好似以前香港街頭snapshot咁
得唔得呀
SCM兄,小弟唔係想刁難鐘意玩SNAPSHOT嘅版友,而係之前太多害群之馬建立左一種歪風令到情況一發不可收拾、仲令EF入左史無前例嘅困境................為左可以令[港男俱樂部]可以繼續好好咁成長,唔會再步"3 X"嘅後塵, 故所需衡量嘅因素同顧慮都好多,所以你嘅提議恕小弟暫時不能接受,希望你同一班鐘意玩SNAPSHOT嘅版友可以明白~

SORRY~
Originally posted by SCM at 2006-3-20 21:13:

其實點解3x會冇左  同埋你所講既歪風係咩歪風
唉........................過左去嘅小弟以不再多講、亦唔方便講,總之就搞到EF同admin雞毛鴨血啦;不過當d人一窩風去抄底高咁影,仲衰到偷呀媽親戚女同事甚至隔離鄰舍d胸圍底褲去影,甚至提出點去迷姦人、點搞家姐細妹好,咁呢d 唔係歪風係乜?

小弟固然唔係衞道之士,仲係好色之徒添;不過正如我立版規之前已表明:始終有底線,所以喺目前小弟絕對唔可以比[港男]、比EF冒呢個風險.............

依家嘅[港男]尺度已經係極限,恐怕短期內唔會再有改變,SCM兄請體諒小弟難處~
Originally posted by SCM at 2006-3-20 22:53:

真係好歪wo 為左+分咩都做得出
物就係咁嘅原因咯...................
如果唔係小弟點會企得咁硬吖................
Originally posted by 左輪仔 at 2006-3-23 23:19:
hi~all
你入呢度hi乜鬼呀衰公?
Originally posted by 左輪仔 at 2006-3-23 23:49:

路過走錯左入黎~sor
.........................

車~~~~
Originally posted by AWU at 2006-3-24 00:02:

咁唔算偷拍呱.....

呢d先係正宗snap shot~
究竟有幾多人明白 snap shot 真正定義?
Originally posted by qweqweqwe at 2006-3-25 09:32:
boyboy, 我能否open一個性寶庫topic ar??
go ahead 春春~
你想點玩就點玩啦~
Originally posted by 155220 at 2006-3-25 15:36:
我可以幫手加料嫁
sure~
當然可以啦15仔~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。