<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by winfield at 2005-11-28 02:55:
d兄個頁[url=http://www.26fun.com/b...
係喎.............有D技術問題未搞添...............
得得得........好快搞掂, 稍等呀吓...............
Originally posted by AWU at 2005-11-28 03:06:

如果要將電腦內的圖貼上來,
首先...
感激AWU兄仗義相助..............THX A LOT~
Originally posted by AWU at 2005-11-28 03:06 AM:

如果要將電腦內的圖貼上來,
首先...
多謝AWU兄指教,我識整啦!
尋晚經硬漢哥指導下做到啦!
特此再向/Boy兄/AWU兄/硬漢哥/say多次Thanks a Lot.
Originally posted by ckyckk at 2005-11-28 18:16:

多謝AWU兄指教,我識整啦!
尋晚經硬漢哥指導下做到啦!
特此再向/Boy兄/AWU兄/硬漢哥/say多次Thanks a Lot.
唔好客氣,小弟都幫唔到你乜忙..........
全賴d兄同AWU兄~
winfield,問題解決,你可以"出擊"喇~~~
請問版主們點解我仲係得一粒星0既? 我知因為上次被ban後跌左價,但都之後發左貼成百幾二百,我見九兄百多貼都已上番Poster grade,點解我無變既?

我問呢個問題因為我知要30分先可以發表投票,但我已有30就仲未得,是否關粒星或grade的事?
機密
*新手上路
積分 30
發帖 1111
注冊 2005-10-22
來自 偉大的祖國
狀態 在線
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-29 20:28:
請問版主們點解我仲係得一粒星0既? ...
技術問題噃..................
技術問題小弟唔曉,要班救兵喇~~~
機密兄要等一等先答到你,ok?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-29 20:47:

技術問題噃..................
技術問題小弟唔曉,要班救兵喇~~~
機密兄要等一等先答到你,ok?
好呀,唔該先
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by 機密 at 2005-11-29 08:49 PM:

好呀,唔該先
不如你試吓logout再login過

Originally posted by garycheung at 2005-12-1 12:04:

不如你試吓logout再login過
機密兄, 試吓都好喎~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。