<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ckyckk at 2005-12-13 08:44 PM:
BoyBoy兄,請恕小弟多言,mhkk君應該唔係玩野既,佢覆我D帖都係咁上下寫法.你check下就知.
不枉我係你的風扇,上次第一個頂我.........帖,都未謝你

另外,你仲有冇迷你裙女警(我最愛"制誘",女警同護士都係至愛級別,日本真好,有d咁ga電視節目),我下晒d相看清楚,我喜歡石嵨香織 ,河野里子,可愛京子真係唔知投邊個好 (呢個係我近日諗最多又最深奧的題目)

[ Last edited by mhkk on 2005-12-13 at 09:43 PM ]
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by mhkk at 2005-12-13 21:29:

不枉我係你的風扇,上次第一個頂我....
咁仲有無乜d問題?
無就繼續玩喇喂~
乜個版日日轉?(知唔關你事,只是講下,你知我亂講野,費事又開個片)
其實我覺唔慣,係上下拉長左
BOYDWAN
版主
狀態 在線    積分 16457
發帖 4583
注冊 2005-1-4
lee炸野同[獨家]火熱頭條 [原創]香港net模 最新發表 發貼排名10天內 放在上面令版面變長,唔方便版友,若有用就參考下,冇用就當吹水
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
見到啦..........不過我哋d版主都唔知admin改完未咖,  據聞改完會比舊版好喎..........
anyway, 有好多版友都話頂唔順, 我哋都同admin反映左咖喇.........睇定d先啦~

(啱咖喇, 你見到有乜唔對路就開聲啦~ )
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-14 04:22:
見到啦..........不過我哋d版主都唔知...
哇,乜你又咁夜都唔呀?
Originally posted by BOYDWAN at 14-12-2005 04:22:
見到啦..........不過我哋d版主都唔知...
咁有冇反映埋ip顯示問題呀???
Originally posted by 機密 at 2005-12-14 04:24:

哇,乜你又咁夜都唔呀?
MC6關係, 全公司放成個禮拜假~
(實情係自己放自己先咁做........... )

太得閒喇~
Originally posted by Jk at 2005-12-14 04:29:

咁有冇反映埋ip顯示問題呀???
sure 啦~
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-14 04:35:

MC6關係, 全公司放成個禮拜假~
(實情係自己放自己先咁做........... )

太得閒喇~
你就好,我地就無假放。

另外可以同adm講,依家新版面最大問題其實係d虛線嗎?好惡睇呀!
Originally posted by BOYDWAN at 14-12-2005 04:35:
sure 啦~
thx~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。