<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by ernc at 2006-4-9 03:37:
为什么我的分数会减少???一直尽量贴图不但没加分还越来越少分....
咦?
我 check 過你無比人扣分噃~
糸統有問題?
你有無post喺[港男]未補分咖?你喺呢度 post 條 link 比我我補返比你啦~
Originally posted by ernc at 2006-4-9 04:12:
http://ww6.26fun.com/bbs/viewthr ... page=18&fpage=1
呢个得吾得?
多谢!!
得~
+左喇~
不過,你貼多左哪.............睇睇[A片收集區]版規先:
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=92716&fpage=1
(唔駛咁心急咖,逐d逐d post 啦~ok?)
Originally posted by coolala2005 at 2006-4-9 15:43:
to ernc~
究竟你o既意思係你比版主扣o左分 or 發表o左無加分呀~請你搞清楚先~

o係以下港男區/版o既topic~我完全睇唔到閣下有比版主扣分喎~
請你提出証據~
lala,唔該晒先~
等我睇睇ernc有無post喺[港男區]未+fun啦.........應該無漏啩......
ernc嘅意思好似係佢d 分小左,ernc你之前係幾多分咖?
如果真係有問題我要幫你問admin咖喇~ 
Originally posted by ernc at 2006-4-9 23:23:
唔該晒先!!我都唔知边都扣分...唔晒check 啦...之前好象24point..
不是一天3 thread meh :>??

不太明白的rule...sorry..
ernc,係3 條 thread 唔係3個回覆呀~
不過如果係連續性嘅 thread over 3條,有酌情嘅~
Originally posted by SCM at 2006-4-11 19:32:
boy 155220 o個個ef演義既post唔見左既
合併左入[頑童俱樂部]喇~
Originally posted by SCM at 2006-4-11 21:40:

邊頁? #幾?
page 929
start from #46443
Originally posted by SCM at 2006-4-13 23:02:
BOY 可唔可以幫我post嗰d日本妹set50分 唔該
DONE ALREADY~
Originally posted by 155220 at 2006-4-15 17:25:
can boy help me something in 好文?
help you for what?
Originally posted by 155220 at 2006-4-17 15:28:

改少少野,因為我個topic有少少野寫錯左,所以想改番
sorry,I can't help~
因為我非該區版主,故不能編輯帖子~
Originally posted by 155220 at 2006-4-23 16:14:
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=111968&fpage=1
因為太多人用分身投票,所以懇求boyboy俾我再開一個新既
NO NEED~
玩一次就夠~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。