<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~
返回列表 回復 發帖
請問版主們點解我仲係得一粒星0既? 我知因為上次被ban後跌左價,但都之後發左貼成百幾二百,我見九兄百多貼都已上番Poster grade,點解我無變既?

我問呢個問題因為我知要30分先可以發表投票,但我已有30就仲未得,是否關粒星或grade的事?
機密
*新手上路
積分 30
發帖 1111
注冊 2005-10-22
來自 偉大的祖國
狀態 在線
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-11-29 20:47:

技術問題噃..................
技術問題小弟唔曉,要班救兵喇~~~
機密兄要等一等先答到你,ok?
好呀,唔該先
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-1 15:21:

機密兄, 試吓都好喎~
試完,見升級又失敗
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-1 18:03:

好,再問吓其他人先............
攪掂啦,boy兄,唔該先
網上身份誰不『機密』?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-14 04:22:
見到啦..........不過我哋d版主都唔知...
哇,乜你又咁夜都唔呀?
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-14 04:35:

MC6關係, 全公司放成個禮拜假~
(實情係自己放自己先咁做........... )

太得閒喇~
你就好,我地就無假放。

另外可以同adm講,依家新版面最大問題其實係d虛線嗎?好惡睇呀!
Originally posted by BOYDWAN at 2005-12-14 04:49:

無問題吖, 我又同admin反映吓啦~
thx
Originally posted by BOYDWAN at 2006-2-24 10:29:
1) 係喎..........:e...
lala好野!
網上身份誰不『機密』?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。