<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~
返回列表 回復 發帖
Originally posted by qweqweqwe at 2006-2-11 10:25:
Boy兄, 不如整個性笑話區....
idea 係好,我都有諗過..............
不過恐防會同【笑爆肚開心笑話區】有抵觸
http://www.26fun.com/bbs/forumdisplay.php?fid=57

要度度先~
Originally posted by coolala2005 at 2006-2-11 22:09:

(路過)
個名唔用"笑話區"呢3個字咪得囉(我諗)~~~
例如: 文字有格~~~笑聲處處淫~~~你笑我就淫~~~etc
(路過)
呀"路過lala",仲有無d得意抵死嘅名呀?
(要問吓d"大佬輩"先,如果唔係會抦我咖................ )
Originally posted by qweqweqwe at 2006-2-13 08:27:

how about 性在好笑???

幾好噃~
仲有無呀?
Originally posted by qweqweqwe at 2006-2-17 04:08:
boyboy...i have a video13.9MB, but dunno how to post it.....
should I use winzip to divide it? or i should use rar.??
I dun exactly know how to use this kind of tool....
hahahahaha~actually I'm an idiot abt computer~
I will ask d佬 for that, ok?
Originally posted by newman2005 at 2006-2-22 23:39:
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=105263&fpage=1

內容太過變態, 嘔心!!
newman2005,多謝你通知~
該post 已 deleted 而該會員亦已被警告~
你識入呢度投訴,觀念同態度十分正確,好多謝你~
+1~
1) 係喎.......... ,出左咁耐而家先知添~
thx lala~

2) 我都諗緊呢個問題,因為實在太踴躍...............
lala你個suggestion 一流~
就咁決定lu~

我講過,[港男俱樂部]唔係我嘅係大家嘅,只要係想[港男俱樂部]好嘅,就個個都係版主,coolala2005你亦都係呢度版主呀~
就咁決定,版規即時修~

(有班咁好嘅朋友幫手, 小弟真係好幸福....... coolala+5~ )

[ Last edited by BOYDWAN on 2006-2-24 at 11:38 AM ]
Originally posted by qweqweqwe at 2006-3-5 02:37:
投訴
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=106493&fpage=1

thx for you complaint 春春,action will be taken soon~
如果d 靚女相無以下呢d 網站logo:
ricky nelson 網站logo,xstarent 網站logo,wirestudio (WS)網站logo及entmagazine照片
就post 得咖喇~
Originally posted by cwleung1988 at 2006-3-6 22:54:

係係...了解
又有野可以呃下分啦...
............................................>.<""
好感激幾位兄弟對小弟嘅體貼同關心...............我真係好感動好感動~
不過如果咁短時間之內又改版規會唔會令人有朝令夕改、難以適從嘅感覺呢?呢點係我最担心嘅........幾位老友記又有無意見?

anyway~好多謝你地呀,一切在心中啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 俱樂部申訴處---有意見有要求有投訴入嚟講~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。