<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 港男好嘢~~~~
返回列表 回復 發帖
原帖由 Beelzebub 於 2008-8-2 09:17 PM 發表:

有! 喺屋企嗌"豬扒~~~ " 咁咯~
冇呀~ 咁啱喺屋企食緊炸豬扒渣嘛..............
原帖由 trista_cheong 於 2008-8-2 09:20 PM 發表:

得喎~ 呢啲咪叫在天願作比翼鳥咯~~

雙飛翼呀~~
衛生巾咩.............雙飛翼..........
我發覺真係少布d 多分d 喎~
班女色狼嘩到吖~
原帖由 Beelzebub 於 2008-8-2 09:03 PM 發表:

你堅強d 呀!
~
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_124124/txt/8963555/11.gif
出jj你先叫我
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
原帖由 trista_cheong 於 2008-8-2 09:21 PM 發表:

冇呀~ 咁啱喺屋企食緊炸豬扒渣嘛..............
女仔就叫豬扒吖.........咁男仔又會點叫呢?
原帖由 mhkk 於 2008-8-2 09:23 PM 發表:

出jj你先叫我
泳裝喇~~~~ 泳裝喇~~~~
嘩到拆天喇~~~~
原帖由 Beelzebub 於 2008-8-2 09:22 PM 發表:

衛生巾咩.............雙飛翼..........
我發覺真係少布d 多分d 喎~
班女色狼嘩到吖~
著郎布底褲﹐包保聲浪一浪接一浪~

泳裝環節!!!!!
原帖由 trista_cheong 於 2008-8-2 09:24 PM 發表:

著郎布底褲﹐包保聲浪一浪接一浪~

泳裝環節!!!!!
嗱! 女人咸濕又一鐵證!!!!!!
hahahahahahahahaha~~~~~~
我有賣淫(迷人)嘅笑容.................
唔得喇, 我笑死喇~~~~~
原帖由 Beelzebub 於 2008-8-2 09:30 PM 發表:
hahahahahahahahaha~~~~~~
我有賣淫(迷人)嘅笑容.................
唔得喇, 我笑死喇~~~~~
外國同國內嘅分別~

下一環節~成年泳裝~~
馬賽:6號好cute呀

男人都可以cute?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 港男好嘢~~~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。