<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 港男好嘢~~~~
返回列表 回復 發帖
原帖由 AWU 於 2008-8-2 10:51 PM 發表:
記得扯甩埋個BRA呀
嘩,睇黎你想睇戲喎
原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-2 10:54 PM 發表:

無大志~
梗係單手捉峰,另一隻手捉臀吖嘛~
唔得呀,咁樣又似抽水啦
加上個動作一D都唔型
原帖由 AWU 於 2008-8-2 10:55 PM 發表:

咁你就要交足戲啦
大皇話我無大志呀
我估佢哽係諗住飛出去到落地果一刻已經執左一劑
原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-2 10:55 PM 發表:

梗係同admin 講啦呀版主大人~
如果唔係d 會員點發表喎, 發毛就有份~
靠曬你
原帖由 AWU 於 2008-8-2 10:59 PM 發表:

唔緊要架, 你做好自己本份就得架啦

扯甩左個BRA之後o既野就交比我地啦
頂!成班大佬都咁福街既
全部都借我過橋
原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-2 11:00 PM 發表:

你雙手捉峰好型咩..........?
型過單手
原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-2 11:02 PM 發表:

咁L 快?
呢d 好似叫早洩喎~~~~
重點係我果句既主角係你
原帖由 AWU 於 2008-8-2 11:02 PM 發表:

型L都爆
無錯
原帖由 AWU 於 2008-8-2 11:03 PM 發表:

你咪笑咁大聲添呀, 可能12個入面有1個係
咁能靚仔嫁?
原帖由 BOYDWAN 於 2008-8-2 11:03 PM 發表:

你咪推呀, 呢劑到你地講呀~
好啦,我會對住個海大大聲咁講嫁啦
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 港男好嘢~~~~

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。