<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如果我想拎一個收銀女仔既MSN/ Phone no. 可以點做?
返回列表 回復 發帖

[愛情診療室] 如果我想拎一個收銀女仔既MSN/ Phone no. 可以點做?

如果我想拎一個收銀女仔既MSN/ Phone no. 可以點做?

我有朋友叫我 買野食果時話 "我要個xxx 餐, 加個xxx, 加個xxx, 仲有可唔可以加埋你個電話number?"

但係另一個女性朋友話咁做太唐突, 叫我大膽D 直接同佢講 想同佢做朋友 跟住比張寫左我個名, phone no 同MSN 既紙仔佢wor....

點做好?

評分次數

睇你段野
個女仔似係快餐店做
咁最好係人少既時候落手

如果你用你女性朋友既方法
你好靚仔就有用既   唔係既話比較難D

我覺得用你男性朋友既方法但係唔好態度咁輕挑

評分次數

神油大識女無數
又豈會不懂得到地球女性的電話號碼
為左增加戀愛版既討論氣氛,神油大大裝作“不恥下問”
作為戀愛版既版主之一,果真萬分感謝
你叫你女性朋友幫你問啦...口才好夠胆色就唔洗諗用咩方法, 行過去就攞到.
你點知個女仔一定有玩電腦有MSN NO.?
想知人地電話號碼好容易姐, 你出部電話連號碼連月費送比佢咪知道囉~

評分次數

你女性朋友的建議做法較誠懇,哩個方法好d
我都試過好多次大膽地響街同0的女仔講野
                  不過9成9都一笑了之.....
原帖由 自由神 於 2008-8-4 11:23 AM 發表
神油大識女無數
作為戀愛版既版主之一,果真萬分感謝 ...
原帖由 自由神 於 2008-8-4 11:23 AM 發表
神油大識女無數
作為戀愛版既版主之一,果真萬分感謝 ...
極度同意~ 作為港男嘅性版版主﹐等神油大哥出手嘅女仔排到條龍成條彌敦道咁長有突啦~
作為戀愛版既版主之一,果真萬分感謝 XD~~~~~
原帖由 kuru 於 2008-8-4 01:00 PM 發表
你點知個女仔一定有玩電腦有MSN NO.?
想知人地電話號碼好容易姐, 你出部電話連號碼連月費送比佢咪知道囉~
咁都得................又幾有新意噃 ~    

不如送埋PDA電腦連網上痕月費啦~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 如果我想拎一個收銀女仔既MSN/ Phone no. 可以點做?

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。