<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » 夢8 對 國家隊 討論
返回列表 回復 發帖
反而第4節....夢8換哂2線兵之後真係又係睇到....
覺得CP3好似打開街波...唔係好慣打國際賽咁...

評分次數

原帖由 17317328 於 2008-8-10 11:37 PM 發表
下半場 英國防守硬左  多左出黎迫  中國 key波既 唔算太強 好似比人偷
姒明拎左波都冇人幫   慘  上半場 真係打得好
我冇睇依場添

講番美國對中國場波, 美國隊快攻防守都好好, 技術更加冇得比
當你試射3分o既時候, 佢仲可以球球爆樽

去到第3節, 中國隊明知手風唔順都唔打多d內線
去到第4節仲開始亂咁射, 剷到入去入亂咁拋, 真係冇眼睇

好耐冇試過睇晒成場波, 中國隊亦算打左半場好波

評分次數

• BOYDWAN

體能方面中國真係有待加強
原帖由 infjlam 於 2008-8-11 12:03 AM 發表
始終唔同level,就算體力相同,都係輸成條街,
夢8實在太強,姚明阿郅阿聯已經有交代,算係咁
阿郅阿聯.....真係覺得要0係夢8 2線兵既時候先有番D表現...不過點都好...當WARM UP過狀態..迎接下一戰~

評分次數

原帖由 infjlam 於 2008-8-11 12:03 AM 發表
始終唔同level,就算體力相同,都係輸成條街,
夢8實在太強,姚明阿郅阿聯已經有交代,算係咁
我反而覺得實力唔係真係差太遠
好似第1,2節
唔係話冇得打
只係中國隊唔慣咁快既節奏
體力消耗會好快

評分次數

• BOYDWAN

原帖由 R-Star 於 2008-8-11 12:04 AM 發表

我冇睇依場添

講番美國對中國場波, 美國隊快攻防守都好好, 技術更加冇得比

去到第4節仲開始亂咁射, 剷到入去入亂咁拋 ...
點打內線,根本爆唔到入去

評分次數

原帖由 R-Star 於 2008-8-11 12:04 AM 發表

我冇睇依場添

去到第4節仲開始亂咁射, 剷到入去入亂咁拋 ...
0係初段...中國3分真係嚇死人...不過夢8 冇打亂陣腳.....掂~!
原帖由 奪命老妖 於 2008-8-11 12:07 AM 發表

完全撞唔入....
頭先有果中國球員同CP3撞一撞都彈左幾丈遠....雖然我覺得佢"碌"落地都誇張左D
原帖由 奪命老妖 於 2008-8-11 12:07 AM 發表

絕對贊成, 佢地大多數時間都是在三分線或Key外走動.

中國隊last4分鐘都打到第一節時的水準

評分次數

• BOYDWAN

原帖由 ch.chak 於 2008-8-11 12:06 AM 發表

我反而覺得實力唔係真係差太遠
好似第1,2節
唔係話冇得打
只係中國隊唔慣咁快既節奏
體力消耗會好快
不過....聽到呀 翁金鏵講...同中國隊打過....基本上今日D3分都好意外...因為其中孫悅本身D3分都"MA"" MA"....
可能下場...3分不復見~~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » 夢8 對 國家隊 討論

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。