<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » 黃安琪被鬧直播出街
返回列表 回復 發帖

黃安琪被鬧直播出街

無 線 藝 員 黃 安 琪 昨 日 代 表 T V B 在 北 京 採 訪 奧 運 射 擊 金 牌 得 主 郭 文 珺 時 , 由 於 每 人 只 可 以 問 一 條 問 題 , 安 琪 卻 繼 續 訪 問 , 因 而 被 大 會 一 位 女 外 籍 工 作 人 員 責 罵 , 過 程 更 直 播 出 街 。  

網 上 討 論 區 就 有 網 民 彈 T V B , 昨 日 在 焦 點 賽 事 女 子 雙 人 彈 板 決 賽 開 始 時 , 亞 視 已 播 映 中 , 無 線 卻 仍 在 播 廣 告 , 毫 不 顧 及 觀 眾 利 益 。
鬼婆在中國奧運會鬧中國人,都幾唔分莊閒

評分次數

原帖由 eric1874 於 2008-8-11 09:21 PM 發表
that's 黃安琪's fault~~the official broad has alraedy stated they can only ask one question~~
that security is just doing her job~~

評分次數

原帖由 eric1874 於 2008-8-11 09:21 PM 發表
但照睇段報導, 明顯有人唔守規矩在先, 唔通你主場, 真係大晒咩, 咁踢波你主場唔通你越位, 個球証吹你又叫唔分莊閒? 在中國奧運會連中國人自己都唔守規矩, e d係咪叫知法犯法?

評分次數

who is wong on kei?
原帖由 nico1982 於 2008-8-11 09:13 PM 發表
無 線 藝 員 黃 安 琪 昨 日 代 表 T V B 在 北 京 採 訪 奧 運 射 擊 金 牌 得 主 郭 文 珺 時 , 由 於 每 人 只 可 以 問 一 條 問 題 , 安 琪 卻 繼 續 訪 問 , 因 而 被 大 會 一 位 女 外 籍 工 作 人 員 責 罵 , 過  ...
我有睇, 個女工作人員都係講左一句就行開, 我估唔係鬧黃安琪, 又在小題大做

評分次數

原帖由 jojojojoj 於 2008-8-11 09:28 PM 發表

但照睇段報導, 明顯有人唔守規矩在先, 唔通你主場, 真係大晒咩, 咁踢波你主場唔通你越位, 個球証吹你又叫唔分莊閒? 在中國奧運會連中國人自己都唔守規矩, e d係咪叫知法犯法? ...
不過咁 , 其實所有做得好既訪問都唔根規則 ... 好似拍非車片咁

評分次數

原帖由 e_e 於 2008-8-11 10:31 PM 發表

不過咁 , 其實所有做得好既訪問都唔根規則 ... 好似拍非車片咁
拍飛車片都要事先申請, 如果你要唔跟規則先做得好, 咁就唔可以怪人跟規則黎話你

評分次數

大會工作人員同黃安琪都是各盡本分, 事後亦知黃安琪無唔開心, 做事總會有阻塞, 她做採訪/訪問好好呀, 黃安琪加油.

評分次數

若不喜, 仲鬧人唔識中文, 又話係某人喎, 仲要人慎入才回喎, 邊有噤惡架.

有會員跟尾狗話, 相比之下我D所謂既HDTVCAP 質素差好多, 謹慎諗了還是唔識回??? [img]http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid3877072[/img]

cgn
我都有睇到果一段...

但係唔係好覺個外藉員工有鬧人...只係 0係執邊吹佢地同埋手指指"撩" 佢地快D only....

nth special......

評分次數

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN» Sports討論版 » 北京奧運2008 » 黃安琪被鬧直播出街

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。