<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 英國班球證唔掂 !
返回列表 回復 發帖

[發埋便] 英國班球證唔掂 !

小弟買左紐記 , 原本諗住 2 : 1 搞掂 ,
第四旁證舉牌補兩分鐘 , 點知個主球證就補夠三分幾鐘 .
就係咁樣臨尾香 !!!!!
你話俾人禁住砌就低輸 , 而家俾個球證咁搞 .....
基瑾又係唔曉俾壓力個球證 !

唉 , 唔 Q 駛訓啦
你重插一场???
Do you know referee should signal  4th referee that how many minutes should be added in during the game?
If there’d be substitution, players’  injuries, time wasting etc after the 4th referee put up added in time, referee MUST add some extra minutes than what the 4th official put up in added in time!! (for example, every substitution should be taken another extra 30 seconds)
So please don’t SHOUT, actually referee is the main man to control all the timing!
If you don’t know, I am happy (as I am official soccer referee) to say something that explain those situation. But please don’t YELL out and think you are RIGHT!
Thanks.

p.s. I didn’t watch that game and I get no idea why the referees add it some extra minutes after he requested 4th official to put 2 mins in extra time.
吾係撩交嗌...不過我覺得樓主係輸錢先咁鬧姐..
D球証並無問題..非常同意版主
你同我樣,原本諗住收錢,點知補到4分鐘
原帖由 kubrick 於 2008-8-27 01:36 PM 發表:
吾係撩交嗌...不過我覺得樓主係輸錢先咁鬧姐..
D球証並無問題..非常同意版主
你夠竟有冇睇場波架
個球証有咩野理由補4分鐘先,大鐘打出補時2分鐘之後已經冇球員再犯規,"高地"掟 外球之前已經補左3分幾鐘 個球証點解唔吹雞完場真係一個好大嘅問題
你居然話個球証冇問題冇古惑
原帖由 勇勇 於 2008-8-27 02:58 PM 發表:

你夠竟有冇睇場波架
個球証有咩野理由補4分鐘先,大鐘打出補時2分鐘之後已經冇球員再犯規,"高地"掟 外球之前已經補左3分幾鐘 個球証點解唔吹雞完場真係一個好大嘅問題
你居然話個球証冇問題冇古惑: ...
唉 ~ 無買既人實係中肯 d , 但係原本補兩分鐘 ,
變左補三分幾鐘 , 真係越講越慶
原帖由 jordi 於 2008-8-27 03:14 PM 發表:

唉 ~ 無買既人實係中肯 d , 但係原本補兩分鐘 ,
變左補三分幾鐘 , 真係越講越慶
最慘係.........我搵唔到有d咩野理句要超時補水
原帖由 勇勇 於 2008-8-27 06:34 PM 發表:

最慘係.........我搵唔到有d咩野理句要超時補水
點解...你無睇咩...馬會lee 場都有即場投注啦....
總之一日係用人做球證...一日我都相信有假波既存在...
兄弟你輸左錢...唔緊要...今日win 返狗會...

不過我覺得買波就唔洗睇波...睇波就唔好買波...
原帖由 kaing 於 2008-8-27 09:44 PM 發表:

點解...你無睇咩...馬會lee 場都有即場投注啦....
總之一日係用人做球證...一日我都相信有假波既存在...
兄弟你輸左錢...唔緊要...今日win 返狗會...

不過我覺得買波就唔洗睇波...睇波就唔好買波... ...

不過我習慣係唔睇唔買,睇就一定要買
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 港男俱樂部 » 英國班球證唔掂 !

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。