<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 請幫小弟解一點愁....
返回列表 回復 發帖
原帖由 hamsubboy 於 2008-9-13 12:52 PM 發表
1)你係話, 佢做了妓女一個月?
定係2) 佢 本身係新移民, 因經濟問題 才 做妓女, 而做了妓女一個月?
抑或係3) 佢本身 係香港女仔, 做了妓女一個月?
甚至乎 4) 佢手持雙程證, 來港賣淫?
佢係大陸人幫屋企還債出來做, 我返大陸玩識佢的,
我上去同佢去街都係拖手啊, 開房錢有時比有時無比,

如果我每個月俾錢佢, 佢可以即刻唔做,
原帖由 hamsubboy 於 2008-9-13 12:52 PM 發表
你身為男人 而又喜歡佢, 佢晚晚同 第三者 發生性行為, 你可以忍受嗎?
至於呢個問題, 本人比較奇怪諗法, 因為小弟對而家o既女仔比較失望,
試過幾次同左人地條女上床, 就覺得其實做男人好難知道自己條女係咪咁乖,
無人發現無人揭發都還好, 但被揭發之後一係就話意外,
又話唔鐘意果個男人, 又話果時乜野唔開心之嘛, 又話好後悔唔知點解會咁做,

其實一段關係真係愛對方o既話係要經營, 唔係找錯處,
大前題係要對方係愛你先值得喎, 不過又有幾多真真假假無人知,
只係你信定唔信姐, 如果條女係愛你, 佢果d理由你信佢的話,

你又真係咁愛佢的話, 佢又真係好想一齊的話, 咪一齊囉,
呢個世界又無話無左邊個唔得, 不過自己一支公就真係唔會開心得去邊,
我成日都諗你點知你條女無同我上過床姐,
未穿的大話就是事實啊, 而家近乎無冰清肉潔呢樣野嫁啦,

一對男女當廿五歲開始計點可能一齊幾十年無變?
而家呢個年代變晒嫁啦, 你睇吉野家單野, 唉

HAHAHAHAHAHA...
睇完上面果帖內容之後...
其實你好清楚自己做緊d乜...
而且對男女關係都有自己既一套見解...
既然如此請問你仲愁d乜呢???
睇到你第一段內容同剛岩上面個內容...
好似有d自問自答 feel ... hahahaha...
原帖由 破軍不動 於 2008-9-14 12:46 AM 發表
HAHAHAHAHAHA...
睇完上面果帖內容之後...
其實你好清楚自己做緊d乜...
而且對男女關係都有自己既一套見解...
既然如此請問你仲愁d乜呢???
睇到你第一段內容同剛岩上面個內容...
好似有d自問自答 feel ... hahahaha. ...
其實我好多時有煩惱都自己有答案, 不過係鐘意由人地講d意見,
希望就係有一個答案又好似同自己果個唔太似, 但又有說服力,
希望催眠自己唔好咁清醒姐, 我係比較阿Q.
個人有感而發:

做男人,
一係你搵錢好叻,
一係你屋企剩落大把,

否則的話,還是身邊儲多個錢比較好,
冇錢o既話,你想「愁」,到時都冇得你「愁」...
原帖由 hwkeung 於 2008-9-14 04:05 PM 發表

其實我好多時有煩惱都自己有答案, 不過係鐘意由人地講d意見,
希望就係有一個答案又好似同自己果個唔太似, 但又有說服力,
希望催眠自己唔好咁清醒姐, 我係比較阿Q. ...
我小朋友既時候有類似經歷,可能後生的時候比較衝動和激情,而家快步入40歲,諗番以前都好幼稚,你呢個個案,1:你開頭係諗住返去玩,吾係揾女友,老婆........就算係,都吾係係妓院揾掛?
2.歡場真係無真愛,本公子縱橫各大小歡場,d囡囡認錢吾認人,好正常,個個玩真愛,玩感情,食乜野?
3.建議你扮冇$,話你好吾掂,爭人周身債,如能持續三幾個月,條女仲未離開你,甚至做妓女幫你還$咁夠雷,ok,莫講話做女友,做老婆都得!

4.個人意見就勸你玩吓算喇,做朋友ok,玩真愛你就真係要三思!

評分次數

原帖由 alan123boy 於 2008-9-16 08:59 PM 發表

我小朋友既時候有類似經歷,可能後生的時候比較衝動和激情,而家快步入40歲,諗番以前都好幼稚,你呢個個案,1:你開頭係諗住返去玩,吾係揾女友,老婆........就算係,都吾係係妓院揾掛?
2.歡場真係無真愛,本公子縱橫各大小歡場,d囡囡 ...
Alan叔真係夠閱曆
原帖由 自由神 於 2008-9-16 10:30 PM 發表
Alan叔真係夠閱曆
閱歷就吾敢講,大家分享吓姐,你當我9up亦都冇問題架!
不過講真,我有個老友亦都有咁既經歷,包條女個零月之後,冇$,條女走夾吾抖,現在我個老友同我差唔多係阿叔咁既年紀,一齊回望過去呢單野,我總會話:這是人生中一段小小插曲而已!

評分次數

原帖由 alan123boy 於 2008-9-16 10:53 PM 發表

閱歷就吾敢講,大家分享吓姐,你當我9up亦都冇問題架!
不過講真,我有個老友亦都有咁既經歷,包條女個零月之後,冇$,條女走夾吾抖,現在我個老友同我差唔多係阿叔咁既年紀,一齊回望過去呢單野,我總會話:這是人生中一段小小插曲而 ...
咩9 up呀
呢d分享好重要
多謝曬alan叔
原帖由 hwkeung 於 2008-9-13 02:14 發表

以前你有個post響一眾猛男傳授溝女秘笈嫁, 小弟點敢班門弄斧,
不過你果東南西北風各自識唔識大家嫁? 做唔做到韋小寶?

嘩, 陳年歷史無謂講咯, 笑死街坊啦~
我嗰d 小兒科嘢咋, 大把人叻過我多多聲啦~
女人把口點大方點唔介意, 終歸都係小氣嘅, 實計較咖; 所以就算佢地知有對方存在, 我都一定寧知莫見, 好似革命黨比日本仔俘虜咁打死都唔認咖~
韋小寶唔易做咖~

評分次數

原帖由 自由神 於 2008-9-16 23:31 發表
咩9 up呀
呢d分享好重要
多謝曬alan叔
alan 叔好嘢~
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » 戀愛起義 » 請幫小弟解一點愁....

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。