<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 R-Star 於 2008-10-30 09:16 PM 發表

josh smith 4stl 5blk都預計倒?

出starbury都唔出barbosa的確係一大奇景
Js Smith全NBA最瘋更最狂既防守妖獸
2004年佢入NBA我已開始留意佢,只怕佢還未到頂峯
原帖由 R-Star 於 2008-10-30 10:10 PM 發表

佢有能力攞倒20pts 10reb 2stl 2blk
但唔知係隊波問題(以jj為中心)定佢自己問題(著重防守多過進攻), 依幾年o既進攻都冇乜進步, 但協防, 位置感就有

josh, james, howard都係體能怪人, 有兩個已經夠玩

但以 ...
我認為LBJ>Js S>Gay>Artest>Gwall>Prince
這6人打法較像
Howard是Matrix果類
原帖由 Xtravagant 於 2008-10-31 11:30 AM 發表
Ming班波,D人好齊。我看左漏眼tim。
艾兄好難扭轉敗局...
佢頂盡放頭,然後衰收尾
原帖由 Xtravagant 於 2008-10-31 07:31 PM 發表

abit liek Terry from last season
若我用Terry上年個隊,我仍然有能力打入Final
佢只系輸自己,好謀無斷,用人永遠都果幾個(Peja,Prince),呢兩項都輸死佢
上年Sim-Final贏到佢,
1-系我同佢打Season時唔能夠全勝佢2次,我極度唔甘心既大報復
2-系我車馬炮士相全

至於Ming,你地覺得佢好齊人,但我睇『天生殘缺』
原帖由 Xtravagant 於 2008-10-31 11:11 AM 發表

今朝一時沖動,drop左blatche tim...我同自己講過,要比一個禮拜拒...but...
搏我出手???
但只怕....................
太陽個教練都痴痴地,用來用去都系果5個,Diaw,hill,braboza完全冇得打咁
人地Trail Blazers個勢散散地就打R & G去撞散人la,佢仲出防守勢去同人守.........

唔系唔知你班starter有4件人瑞掛,同人地鬥片正選你第4節點算???

原帖由 R-Star 於 2008-11-2 02:29 PM 發表

咪話費事pick個人玩得一兩場囉

係咪得3%
Nesterovic都系得3%
本身是不錯,低投資,中效率回報,但今日已報銷
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-2 02:52 PM 發表

No guarrantee but at least he is getting minutes and has been playing pretty well for IND.
Ben Wallace 點睇???
原帖由 Xtravagant 於 2008-11-2 03:03 PM 發表

好難用。剩係比到rebs / blk

一個球員如果打得差﹐最多係少得分﹐命中率抵但都會貢獻少少藍板/助攻/等等。但拒一無REB就等同咩都無。

CENTER球員要有耐性﹐吾係成日有好貨。。。吾知DEN's Chris Anderson Or E.Dampie ...
Nesterovic今日扭傷,pekins又時有時冇
AH又系dirk果堆,得Bogut掂
原帖由 fantesticming05 於 2008-11-2 03:18 PM 發表

需要centre ?
又點??
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。