<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
我覺得我今年已不適合再當領頭下去,因為我已冇晒爭雄既決心及戰鬥力,並感到自己隊伍是冇將來亦冇光明的

所以,我的最終章已終結,我不會再作殊死的掙扎,也不會再有任何市場動作
只會一路出人比你地炒,直至季尾,才正式收山

而這post亦系最後的一個,以後也不再出面

原帖由 R-Star 於 2008-11-30 06:07 PM 發表

good and fair trade
but i will reject based on team needs

besides, it is not the way to sell kobe

sorry that i read the news of ellis may be backed in Dec and thus i added him
but as i am one of th ...
你同X兩 dute 友做D野多餘
Ellis就算冇炒車,根本都幫唔到我
我亦唔會認為咁可以令我起死回生
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-1 04:58 PM 發表

波係圓既
o甘就從包尾彈上第7
我斷左你所有市場既動作,原因如下:
1~我台野真系冇得玩架喇,唔想你再將你睇中既對象比晒我,你成績不理想我會唔好意思
2~唔想你成日諗計點搞起我隊垃圾而忽略自己隊波
3~我昨晚已經決定接回隊垃圾,會出人直至季尾,才會引退

(HAHA~我知道前3年我不斷進步時同時亦結怨不少,秋兄 la,R Star la,F la,幾乎個個都比我得罪過,又有某D人比我呃過,Exg. Terry第2年玩時我叫佢round 2 pick 布沙等,總知呢~!富不過3代,今年第4年,系償還既,所以你班友要好好地送我上山喇)
原帖由 R-Star 於 2008-12-1 09:29 PM 發表

what can i say besides of giving you a smile
keep losing and being under-valued

你冇得罪過我, 只係見你近兩年好左, 今年又回復番第一年....
我質素從來冇退步過,只系比外來因素令我敗至永不返身,我系唔順氣既,但無計可施,
只好投降...........
玩左4年有3年入到PF,上年仲系亞軍,已足夠令我光榮引退la~
行動只剩1步,得失與否,同樣收山
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-2 06:27 AM 發表

上得來呢到玩,本身都鐘意nba,玩呢個game會令自己更投入。也有d都系為左返工時過下日晨同開心下o者.輸贏對大部分人來講都系其次.輸得甘系會有D失落,但都算系原動力丫。同埋被人肯定自己實力有好多種方法。 學艾兄講,拿 ...
可惜快要成絕唱,若然下年仍創辦的話,不用請我加入了,我是決心收山果隻,我是認真的

(拿第一的確不代表最強,上年我D班費系最低果3個之1,仍可以斬不少蛟龍打入Final呀,但扲Last一定系最削果個)

好~!
Last Action已順利完成
本人從此收山,再見了,各位
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-3 03:57 PM 發表
5 moves:

Blatche
Maxiell
Hughes
Arthur
Solomon Jones

呢D垃圾move而家一次過還番比你。以後我只會幫你set line up
你鐘意還就還la,我冇意見
仲有.......我唔洗你set lineup,我自己會set
唔好再將心血放在一隊冇將來既垃圾上,唔好彩生產左佢出來獻世我就冇得簡,一定要擅後
但你係有權利選擇果個

由第1頁睇到127頁,我發覺到自己系一夜散功果隻,誰知一散即死,而且我尚未為各位致歉
所以我在此向大家帶來不快樂而道歉,SORRY~
我實在接受不了這事實,也不認同這事實能使我日後帶來一絲快樂,我知道自己留下很不快樂,甚至乎不想再看隊波一眼,我憎我怒我唔順氣,我不可能做到EQ仔那高EQ的境界,所以我放棄隊波捨棄你地,Sorry
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-4 04:19 PM 發表

Brand sidelined?! It's sad to hear everytime RR's team has an injury
根本就個天玩我,我放棄左仍然作弄我,Wonderful life
與天為敵我點玩得起丫,浪費力氣,所以我走喇
唔好再安慰我,唐某人已鐵定永不參賽
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。