<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 R-Star 於 2008-12-4 12:46 AM 發表

作為co-manager, 就有絕對o既權力去add/drop同trade players
簽錯人有甚麼大不了, 之後簽番個好咪得, 駛乜咁麻煩

我都系坩諗,但佢要玩勻真我冇計,我都唔打la,仲要D moive仲乜
原帖由 eqhigh 於 2008-12-4 01:33 AM 發表

聽到有人讚我我就會衝入黎

不過雖然你咁講啦,其實又唔可以以我地兩個黎比較,畢竟你的確花左好多時間係nba上,而且你本身亦好熱愛籃球
而我呢,只係盲中中入黎試下新野,玩落先開始對nba有興趣(以前只係係學校打下 ...
所以細路仔是無憂慮的,我初初玩時心理只是不包尾便okay,第2年玩時我認為自己已夠料,所以我擬訂入Playoff才Pass
總知今年我放棄,以後都不參賽,但日後你若有疑惑時問我,ok?
原帖由 R-Star 於 2008-12-4 11:17 PM 發表

講依d一d意義都冇
另一方面, dirk實用性可能不夠, 但單憑穩定性同可靠性已比brand好, 不明點解你咁想做依個trade
黎到呢個層次仲有人認為我唔系天收咩???
件件炒唔起,Trade親都仆直~!
我知Dirk有用,但佢唔系我親兵,仲有佢已失去穩定,我既然唔打,達成個心願剎走佢有乜問題???
我成team人只會留兩件愛將,
1.Js.smith
2.J.johnson

我任何時間都十分清醒,包括,斬AL,CV,trade Dirk,仲有收山

原帖由 Xtravagant 於 2008-12-8 09:48 AM 發表
RR, your team is currently:

3pt losing 4
pt losing 46
ast losing 16
stl losing 9
TO winning 1

I decided to bench Bogut, Ridnour and Ariza... to secure 2 points rather than risking of losing 1-8. and ...
唔好再講系我隊野,我冇D咁羞家既垃圾,正一垃圾
黎到呢度我真系唔知推動我仲嘗試撐下去既借口系乜,冇,一個都冇,D人又廢,波又贏唔到,又換不了人咁仲玩黎仲乜?
另外~!我想講我從此退役只系因為我唔會接受降班下季要打次級既事實,我唔系最好既Manager,但一定系6大其1,要我打次等聯賽,不如自此收山la,反正有個宿敵陪

我要去Ireland找Freddy了,正好有個借口提早收山,我可能不再回來打理隊波
理由系我每次見到隊波,我的內心真的很不舒服,原因有2:
1.我季前花的心機,時間,精神全部被上天白費了
2.我的自私離去愧對大眾,特別系你

但我相信你地會體諒我,不想我難受

我只想你地日後會記得有我這個威了3年的夭折名參謀出現過..........那便真正無悔

原帖由 R-Star 於 2008-12-8 09:53 PM 發表
我今年都唔好得去邊啦
7月開始prepare個draft, 搵倒一個有用o既網址, draft完後亦都覺得好滿意

但到目前為止每個禮拜都有d原因輸, 想trade又唔trade唔倒
雖然x話我有能力反彈, 但今年工作太忙喇, 應該好似前年(定再 ...
你係有力反底,但我系冇
我既存在只係為了包底,我相信我再打下去也不會再win到一場
原帖由 秋葉林 於 2008-12-8 09:57 PM 發表
我嘅地獄旅程開始喇 ...  
week 7     Number One
week 8     A Hero and A Boy
week 9     T-Wolf 2008
week 10   FASTBREAK 2.0
week 11   +Slaughtering Bobs+
week 12   +Xtravaganza+

希望呢 ...
week 9你攞硬,T-wolf隊垃圾系人盡可炒既
原帖由 R-Star 於 2008-12-8 10:36 PM 發表

地獄旅程冇我份

josh傷之前又話輸, 傷完出黎又話輸, 講到尾都係忽然o既低潮(傷兵, 教練排陣)影響你判斷力
唔講咁多喇, 做野先

btw, 對perkins, bogut有少少興趣

你隊波o既發展空間在於posey, barea, ari ...
我冇講錯喎,而家還越輸越甘,T-wolf除了Brand,Joe,Josh.S,Bogut,perkins,M.mill外,還有甚麼獨當一面的人材???冇架喎,我認最弱第2邊個敢認第1

原帖由 fantesticming05 於 2008-12-9 04:20 PM 發表

上星期又係咁... 偏偏對你既時候先打少兩個... 聽天由命了

哈哈, 不過秋兄講既地獄旅程我都快行曬了, 今week輸比你又何妨
對D就死既都坩貪,我玩唔起,你擺明靠害,Last呢次,唔幫算數
反正 friday都飛咯

原帖由 Xtravagant 於 2008-12-9 08:32 PM 發表

I think he'd accept. But afraid it won't go through league decision...
Why?
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-9 08:46 PM 發表

真心果句﹐你吾想玩咪算lor...做乜係要將自己隊波拆到散晒先安樂?
我要打散t-wolf好簡單,洗乜咁做?
掟晒去fa已做到
我只想換3個主力回來使隊波多個猛人,咁未來可能仲有得玩下
既然咁講到出口,我呢一刻就礔砲,從此不過問任何野
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。