<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-14 10:11 AM 發表
RR 請你好好地運用Brand...he has revived under new coach

I can't believe my last vote was sooo important! It cancelled the deal right away~!
收皮la~我一定會用Brand套現更多
原帖由 asurada001 於 2008-12-14 10:26 AM 發表

X, decided to veto the deal eh?....

i officially lose to R-star this week.... the team is a mess with injuries and missed games due to personal matter.....

also with bad luck... i can't be ...
之前Offer 比人veto,而家你呢兩個仲快比人veto,而且你件核心又傷左喎,賣不了當初價值,老實說句~我對okur & tyson冇興趣架
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-14 07:15 PM 發表

I like your offer but...
love rose or hate smith?
this your ? , I can't help u

原帖由 Xtravagant 於 2008-12-14 07:51 PM 發表

錯﹐我驚會比人誤會我橫刀奪愛 Accept jor Harvey 實殺死我都似。
我都吾知發生咩事...

Roy + T.Chandler + Chalmer for Brand + M.Miller 對你會吾會數D?
Okur 真係多餘﹐但我較看好Chandler...話晒有C ...
Roy我用不着,唔睇好佢肯
我問左佢先架,但佢彈兩個trade比我我reject左

原帖由 Xtravagant 於 2008-12-14 08:15 PM 發表

果兩個OFFER對你無咩用
但我覺得拒好想入Brand所以拒會繼續出OFFER

如果真係無我咪放Rose比你lor

你有無留意NYKJeffries ? 防守專家
有,但冇乜用
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-14 08:15 PM 發表

果兩個OFFER對你無咩用
但我覺得拒好想入Brand所以拒會繼續出OFFER

如果真係無我咪放Rose比你lor

你有無留意NYK Jeffries? 防守專家
佢想入的是miller
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-14 08:24 PM 發表

而家未但遲d可能會有。你有留意就得喇。
NYK好缺人。都傻傻地, 比LAC用Tim Thomas 便賣走左Zach Randolph....

不過教練真係勁﹐呢班波都可以打run and gun... ...
NYK不打此道還有甚麼可打
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-14 08:34 PM 發表

Do you want Lopez? I dont really need him that much (only for rebs) but hope to see your better offer
bonne is back
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-14 08:38 PM 發表

I like to make a 2 v 1 or 3 v 2 trade so I can have a free spot to pick up FA.
2v1
我拿不了兩個中位數是70-78的人
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-14 08:45 PM 發表

雖然係o甘﹐但拒的確有實力+有blk shot...
加左拒之後你也吾需要左撲又撲去增強blk

但如果你無興趣都無所謂﹐因為我而家都好難一時搵個C比reb我
你估個個都系Diaw/ Hawes???
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。