<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 R-Star 於 2008-12-18 11:42 PM 發表

你仲有邊個好drop呀? walton? 岩岩先add咋喎

估唔到miles都o係考慮之列
咁睇唔好brand o既話, 不如add l.williams (pts-based)
forward o既話我會先揀mcdyess (雖然每場得25-30分鐘, 勝在關鍵時間有得出, reb,stl, ...
緊系件長期十字la,我唔可能等佢成個月,但已有人認頭
原帖由 eqhigh 於 2008-12-19 07:58 PM 發表
X offer the trade?
yes~~~~
我好不滿意今次呢單野,我唔知系有人唔想我上位,還是有人眼紅X將會平價得到Brand,所以我決定發動激進行動來恦應各位『黒手黨』
我不介意上天玩我,但我十分介意有人打擊我,所以我特此通知下week起T-wolf將會垃圾化,冇大將,冇player打,總知你地扑街la凸O凸
跟本玩家權力過大凌駕主持人系事實

原帖由 R-Star 於 2008-12-20 12:01 PM 發表

email看到的話, 左邊是出offer者
fantasy league入面看到的話, 上面是出offer者

if you propose this offer to test brand's market, you are playing us
if you are intended to get brand by lopez (whose futur ...
你咁X多事既,死八婆咁,去開公正行丫笨七
原帖由 asurada001 於 2008-12-20 04:25 PM 發表

i kind of think RR will eventually drop Brand due to dislocated shoulder.....if X didn't propose any deal....

i guess that's Terry's offer for any PF/C he's trying to get...

don't drop Brand ...
找人要左佢咪唔Drop low,仲乜事都可以化小添,冇錯 brand只=Lopez或以下
原帖由 Xtravagant 於 2008-12-20 03:58 AM 發表
RR: the proposal was intended to prevent you dropping Brand. I guess the league believe Brand's value is higher than Lopez. So you can make offer of Brand and target players who is better:

Bynum
J.On ...
阿哥~!
我望住個trade 2小時先扑鎚架
成件事跟本系你地搞出黎,一早比我trade走 Brand就好la,又up埋D乜野好好把握Brand哄我落答,等我用佢做大哥,好la,出事了,又強制要我hold佢一個月,叫個rank last hold件主力一個月,咪即係殺死我,講又唔明,明又照做,頂你la
又輸添,無話可說
原帖由 秋葉林 於 2008-12-23 05:02 PM 發表

應承得你一定唔會唔算數, 但係都要你個 player 過到體檢至得架  
為表誠意我依家先 accept 個 offer 先, 但如果 D.Williams 真係有嚴重傷患 (要休息 1 week 以上) 嘅話, 希望你可以回水 ...
呢度講完即散
你有否覺得自己玩大左少少???
比系我實con佢拜林+???----d.w+???
寧補差價好過放走條龍
to +Slaughtering Bobs+ :
若你對Diaw有興趣,請你至少出Tyson兌換
Felton我收容不下
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。