<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 fantesticming05 於 2008-12-30 08:41 AM 發表

唉... 同意同意...
見大家都有d用先出...
諗住佢都冇理由hold住依家呢個陣容, 倒想佢出下counter offer, 點知...
睇下Rated-R幾快手攪攪下又整左隊野出黎了... ...
但仍然欠缺勝利
點解追極也追唔到D分???
bobs,我是十分渴求得到Chalmers的,請再三考慮本人的offer
原帖由 harvey22 於 2009-1-1 01:51 AM 發表
你個offer我難用D,因JO太危險, 我用tyson後生d好d.  如你可用bogut or diaw                  作base, 跟你個2v2mario/tyson, +多個好用, we can check it out ~我都想幫你rebuild成功~
I dont need moon i am tryin ...
Bogut太重要,唔用得,我都想trade走佢,但冇對象,顧累太多
至於Diaw,估唔到佢有B.Mill甚至Odom的能力,我想要Chalmers就系要提升佢既性能
我諗我最大玩到JO+W.CH
P.S~我認為JO vs Tyson已幫你交埋『燕梳』喇
原帖由 harvey22 於 2009-1-1 05:48 PM 發表
Gooden傷左唔trade得!
有冇得諗???
原帖由 harvey22 於 2009-1-1 07:31 PM 發表

有~ Wanna see you rebuild! Send me see see
已send
原帖由 R-Star 於 2009-1-1 08:03 PM 發表

想問好耐, 你張相係黃金海岸定你屋企?

as you are owner of odom, will you move him for scola? (my question in another league)
Murray House
I Will keep Odom
原帖由 fantesticming05 於 2009-1-3 08:34 AM 發表
我放左兩枝炮...連替補都簽左了...

因為X果兩句就veto ???

會唔會講得大左d啊? 望埋ranking, 依家allen直頭高過gasol嫁!

依家無啦啦攬住堆炮, 想簽既人又唔洗簽了~~~~ 你地叫我去死好了.. ...
D人都short既,自己小心D la
bobs:
悟好再拖,比bogut你,但後者須降級,得就deal la
原帖由 Xtravagant 於 2009-1-3 10:22 PM 發表

Sorry...If J'Oneal was Brand I will accept. But don't like O'neal. And I have Z injured now..

hmmm...

Instead of Green, is T.Young ok?
唔系比D蛋散玩野一早系Brand換,呢擅野我唔會忘記,黑暗到無倫,搞到我要換件小兒麻痹來撐塲,我今年包尾的話有份Veto果4九友肯定居功至偉

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。