<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
原帖由 Xtravagant 於 2009-1-3 11:05 PM 發表

I sent offer la... I'm only giving away Lopez because it's you...oterhwise I could keep him all season
我除了對Rose及Lopez有興趣外,對其他並無太大興趣
我出2 v 2 系睇班董事面色做人堵
原帖由 Xtravagant 於 2009-1-3 11:15 PM 發表

I don't think you can even get T.chandler with J.Oneal...so how is it possible for me to accept your 1 v 1 proposal...?

I give you a decent C with consistent blks. You need to give some benefit to  ...
咁就咪trade喇,我對Bobs係Mario + Tyson VS JO + Will.C,當中的Tyson VS Jo已交了保險,你而家仲叫我補你差價,不如去波波池搵執金
原帖由 Xtravagant 於 2009-1-3 11:41 PM 發表

我勸你咪貪平貨簽Tyson。。。(ranking 150-200)
到時吾得你又要換。If Tyson, I rather keep J.Oneal.
你有一家企業並有兩個仔,一個頭腦簡單,但仍有力成人材
一個天賦很高,但週身頑疾,可能30 age 就要老婆守寡
你會倚重誰接你班???
原帖由 Xtravagant 於 2009-1-3 11:59 PM 發表

我選擇放棄拒地兩個﹐情願將家業交比個有能力又值得信賴之人: "Brook Lopez 或以上既C"
我組隊方針係貴精不貴多。Tyson = Waiver material this season...

但如果拒打翻起既話﹐我ng介意去再簽拒。但而家無為做白老鼠 ...
我都系咁想,但請賢者入陣務必付出對等代價,那我救人不如信下自己D仔
我得兩條路,
1.用得JO 1日得1日
2.平平地又不影響其他核心為主旨送佢走

點解會咁,拜4位大佬所賞
原帖由 harvey22 於 2009-1-4 07:48 PM 發表

so trade cancel?~
我仍對Chalmers有興趣,可惜冇人可出,
Will.C ???我不信他會保持劣勢,佢已回正軌中.
Bogut???又唔出得手
Moon??? 你又不會要
Diaw???我想放好耐,但用到Diaw又太大材小用
JO???差額亦太多

總知頭痛,可能我D改革跟本冇用,天要我死我怎可生還???

原帖由 R-Star 於 2009-1-4 09:45 PM 發表

interested in diaw
i didn't notice gomes is FA

stupid eqhigh, i even want to send u thornton
X... i was out for the whole day and can't add krstic for fre ...
你出乜人先?
我一直未有比offer你係因為你要求較高,及我地D須求近乎一樣
仲有清到JO就最好

原帖由 eqhigh 於 2009-1-4 10:27 PM 發表

早doffer我嘛
不過個offer 我兩日前出咖啦

同埋thornton 打唔到C啦,唔想centre完全空虛

我都知我做左一連做左三個未係最好既offer 咖啦
即係每個offer都有可能換到更好既人
不過算啦,即管睇睇將來會 ...
你放左Gasol仲有內線咩???
原帖由 eqhigh 於 2009-1-4 10:49 PM 發表

冇啦,完全唔打內線
不過得兩個C既話,仲係一個Boozer
咁咪即係每次都送左一個球員比對手,所以要搵番d C 黎湊數
浪費Love,件水貨狀元遲早返去食意粉
原帖由 R-Star 於 2009-1-4 10:53 PM 發表

我連我要d咩都唔知, 淨係知唔要d咩

有興趣球員...
1st: rondo, josh(你唔會放), diaw
2nd: de.west, perkins
3rd: bogut

my team:
唔放球員: howard, horford (應該唔放: scola)
想放球員: thornton, artest  ...
1.我不要ATT
2.除了JO,Diaw,我不打算出任何內線要員,因為這是我的老本
3.Diaw vs Thornton並不是一個Fair的交易
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。