<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
場場輸,輸到死心la~
我出晒人至到april 15號,算叫盡下責咁la,今次真系潛水喇,唔好又話我乜乜乜喇
我今年系極之唔服既,若下年還創立而我又可以留級參加le 1的話,我必再join報仇
原帖由 fantesticming05 於 2009-1-11 11:31 AM 發表

大家咁話~ 今個星期對邊隊都死緊... 如果對RR佢應該會幾開心

EQ: 個trade有冇得傾?
所以今年完全放棄,費時浪費大家時間
老實講~
今年我自問完全唔知自己衰乜,入親D人個個都唔得,唔系天作怪唔通系我既問題咩?最差頂多系Pick Dirk.Now 呢件水貨 & Barboza
所以把鬼火早走早著費事思考D冇結果既野
Dirk.Now呢條友都算超級老千,PT%5成不夠,3ps每場1個都唔足,Stl,Blk完全欠奉,用佢剩系可以用Pt,Ft%,Reb三項數據,然而這三項也未見突出,竟可比KG,Grandger,D-Howard,Duncan的排名高,只在Cp3,AM.S,KB,LBJ4大天皇之後,奇聞~!
大佬~唔睇佢果0.9個3ps,布沙都掂個佢la,幾乎場場D&D,仲有1個stl添
今年飲恨之仇,下屆必報
原帖由 R-Star 於 2009-1-13 09:17 PM 發表

你隊波除左bell, finley, odom, moon, curry我都有興趣
不過又真係幾難搵隊波有咩勁, 同我隊波一樣
唔喇~決定放棄今年,連陣都set到去April,費事trade完又set過
下年有緣再trade
原帖由 Xtravagant 於 2009-1-14 08:12 AM 發表

OMG!
費了我個幾鐘時間,我決心下年先報仇,希望有這個Change la
原帖由 eqhigh 於 2009-1-17 07:10 PM 發表

I'm sick, due to the cold weather in HK
個人冇晒力,淨係想訓
早抖喇,我個大公主都病左,今朝發熱發到系拑除衫.......
有得奮鬥系好事,證明還有chance,我就冇lu,部處下年就有
原帖由 Xtravagant 於 2009-1-20 08:22 PM 發表

可吾可以比番我add/drop人既權力...

今個禮拜比人當落水狗甘打好悶啊~想同艾兄玩下~
我set陣去到april喎,一換人要set過架喎
下年我一定復仇,記得預我
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。