<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009
返回列表 回復 發帖
超冷門之選Hamed Haddadi
在亞洲橫行的防守形中鋒,有7''2身高,封波力超強
原帖由 R-Star 於 2008-10-11 10:59 PM 發表

雖然你排第7我排12, 但你"top5"暫時都唔係我r1,2 o既choices
我暫時有7個choices, 唔知你係咪真係估倒呢
我出果十個並沒有任何次序架,haha~

有冇睇開賽跑ar
原帖由 R-Star 於 2008-10-12 01:52 PM 發表

冇睇開
我都係諗起邊個講邊個
有睇開咪知個排位點睇low
原帖由 Xtravagant 於 2008-10-12 07:20 PM 發表

LOL
你知???
原帖由 eqhigh 於 2008-10-13 05:41 PM 發表

我都知
以前有係陸運跑過就會知
你知個排位點睇,但你又知我會pick邊個???
原帖由 Xtravagant 於 2008-10-14 11:43 AM 發表
Here are my guesses for rnd1:

+ Xtravaganza +  CP3 / LBJ
+Slaughterin...  CP3 / LBJ
Electronic U...  Am.Stoudemire
A Hero and A...  Ko.Bryant
FASTBREAK 2.0  Ke.Garnett
number one  Di.Nowitzki
T-Wolf 2008  El.Brand
terry~DX  Dw.Wade
The Centaur  Sh.Marion
Jackson_EQ  De.Williams
Sugo Razors  Ca.Butler
Rubio   Al. Jefferson / Granger

EQ, will u add pts if we get them right? hehe  
都唔入十大
原帖由 Xtravagant 於 2008-10-14 08:22 PM 發表

死啦﹐如果後面果幾位同你一樣﹐實益晒rank12既艾力克...萬一比拒返轉頭pick得番Brand就大獲....

(我最希望見到既係﹐你地逼到拒自己打亂陣腳﹐一個吾覺意簡左Baron Davis + Yao Ming... ) ...
Brand在rd 1是極之過諭的
至少我唔信佢10場有7-8場可以Double Double
+ Xtravaganza +  CP3
+Slaughterin...  LBJ
Electronic U...   Ko.Bryant
A Hero and A... Am.Stoudemire
FASTBREAK 2.0  Di.Nowitzki
number one  Ke.Garnett
T-Wolf 2008  Js.Smith
terry~DX  Sh.Marion
The Centaur  Dw.Wade
Jackson_EQ  De.Williams
Sugo Razors  Allen Iverson
Rubio   Al. Jefferson

評分次數

• eqhigh

原帖由 R-Star 於 2008-10-14 09:29 PM 發表

我又唔覺有咩問題喎
baron係快艇得分主力, yao亦正值中鋒黃金期
順帶一提, granger不在我20pick之內
I very Surport U Pick them in your TEAM
原來win左個season,yahoo會在我們的戶囗設立一個獎杯,我就有一座2007-2008年度的銀獎座了,
所以我才轉回上年的隊名
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
娛樂滿紛 26FUN » Sports討論版 » fantasy NBA League 2008 - 2009

重要聲明:26fun.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,26fun.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。26fun.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。